A A A K K K
для людей із порушенням зору
Михайло-Коцюбинська територіальна громада
Чернігівська область, Чернігівський район

Тренінг на тему «Менеджмент соціальних проєктів у сфері громадської безпеки, відновлення громад та соціальної згуртованості» збирає учасників та учасниць для підвищення навичок в управлінні соціальними проєктами

Дата: 05.03.2024 14:20
Кількість переглядів: 159

 

13 та 14 лютого у Михайло-Коцюбинській громаді відбувся тренінг на тему «Менеджмент соціальних проєктів у сфері громадської безпеки, відновлення громад та соціальної згуртованості».

Захід об’єднав представників та представниць громадських організацій та неформалізованих ініціативних груп, працівники та працівниці органів місцевої влади, що займаються співпрацею з громадськими організаціями, молодь, яка проживає в громаді, та проявляє інтерес до громадської діяльності, представники та представниці організацій, надавачів безпекових послуг, органів місцевого самоврядування громади.

Під час двох днів тренінгу учасники та учасниці виконували практичні завдання безпосередньо на тренінгу та мали завдання для самостійного опрацювання.

Учасники та учасниці тренінгу опанували механізми реалізації соціальних проєктів у громаді, сформували розуміння щодо проєктного підходу до реалізації ініціатив, а також ознайомились з принципами оцінки та моніторингу проєкту, основами складання звітності за проєктом та опанували навички використання різних інструментів для аналізу проблем громади.

Під час тренінгу ознайомилися з механізмами реалізації соціальних проєктів у громаді, ознайомилися з ключовими принципами створення, впровадження та оцінки проєктів у сфері громадської безпеки та відновлення громад, змогли сформулювати ідеї проєктів та визначити контекст їх проблематики.

Учасники та учасниці відзначили користь від отриманих знань, які допоможуть їм у професійній та громадській сферах, а також зазначили, що їх знання з теми соціального проєктування покращились завдяки тренінгу.

Як результат, було розроблено розроблено 4 драфти проєктних пропозицій за напрямом «посилення соціальної згуртованості та активізації молоді у цільових громадах».

Організатори та організаторки тренінгу висловлюють вдячність всім учасникам та учасницям за активну участь та зацікавленість у покращенні соціальної згуртованості та спільної відповідальності в вирішеннях питань громадської безпеки.

Тренінг проведено в межах ініціативи «Розбудова Мережі робочих груп із громадської безпеки та відновлення у семи територіальних громадах Чернігівщини», яку впроваджує ГО «Чернігів Європейський» за сприяння Програми розвитку ООН (UNDP) в Україні за фінансової підтримки Європейського Союзу, наданої в межах проєкту «EU4Recovery – Розширення можливостей громад в Україні».

Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь