Михайло-Коцюбинська територіальна громада
Чернігівська область, Чернігівський район

ОБҐРУНТУВАННЯ

Дата: 18.12.2023 10:38
Кількість переглядів: 59

 

Михайло-Коцюбинська селищна рада

  ОБҐРУНТУВАННЯ

 технічних та якісних характеристик закупівлі: Масло солодковершкове  82.5% жиру фасоване по 0.2 кг. та 5.0 кг.  (згідно ДК 021:2015 – 15530000-2 Масло вершкове)розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі закупівлі на виконання вимог постанови Кабінету Міністрів України від 16 грудня 2020 р. № 1266, що вносить зміни до постанови КМУ від 11 жовтня 2016 року № 710«Про ефективне використання державних коштів» (зі змінами) .

     Найменування: Михайло-Коцюбинська селищна рада; місцезнаходження: : Україна, 15552, вул. Шевченка, 50, смт. Михайло-Коцюбинське, Чернігівського району Чернігівської області;  ідентифікаційний код замовника в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб — підприємців та громадських формувань, його категорія: Код згідно з ЄДРПОУ: 04412509 ; органи державної влади та органи місцевого самоврядування, зазначені у пункті 1 частини першої  статті 2 Закону.

Назва предмета закупівлі із зазначенням коду за Єдиним закупівельним словником (у разі поділу на лоти такі відомості повинні зазначатися стосовно кожного лота) та назви відповідних класифікаторів предмета закупівлі й частин предмета закупівлі (лотів) (за наявності): Масло солодковершкове  82.5% жиру фасоване по 0.2 кг. та 5.0 кг.  (згідно ДК 021:2015 – 15530000-2 Масло вершкове)

             Розмір бюджетного призначення: відповідно до затвердженого кошторису Михайло-Коцюбинської селищної ради та прогнозованих витрат на закупівлю : масла солодковершкового  82.5% жиру протягом 2024 року розмір бюджетного призначення визначено КПКВК 0111021, КПКВК 0111010   КЕКВ: 2230 – Продукти харчування.

         Вид та ідентифікатор процедури закупівлі:    UA-P-2023-12-18-000903-b

       Очікувана вартість та обґрунтування очікуваної вартості предмета закупівлі:      407 862,00 грн. (сто шістдесят дві тис. триста тридцять дев’ять гривень 00 коп.). Визначення очікуваної вартості предмета закупівлі обумовлено статистичним аналізом загальнодоступної інформації про ціну предмета закупівлі на підставі затвердженої центральним органом виконавчої влади, що забезпечує формування та реалізує державну політику у сфері публічних закупівель, примірної методики визначення очікуваної вартості предмета закупівлі, а саме: згідно з пунктом 1 розділу ІІІ наказу Міністерства розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України від 18.02.2020  № 275 (із змінами) та інформації що до цін на соціально значимі товари за даними ГУ Статистики в Чернігівській області.

       Закупівля здійснюється згідно Постанови Кабінету Міністрів України від 12 жовтня 2022 р. № 1178 «Про затвердження особливостей здійснення публічних закупівель товарів, робіт і послуг для замовників, передбачених Законом України “Про публічні закупівлі”, на період дії правового режиму воєнного стану в Україні та протягом 90 днів з дня його припинення або скасування» (зі змінами).

        Закупівля масла солодковершкового здійснюється для організації харчування дітей у закладах освіти Михайло-Коцюбинської селищної ради Чернігівського району Чернігівської області.

         Обґрунтування технічних, якісних характеристик:

Технічні та якісні характеристики Товару, що закуповується, повинні відповідати  ДСТУ, технічним умовам та стандартам, за рецептурами та технологічними інструкціями, затвердженими в установленому порядку з дотриманням вимог санітарного законодавства України для молокопереробних підприємств, передбаченим законодавством України, діючими на період постачання Товару. Не дозволено вміст бактерій та патогенних мікроорганізмів. Кожна партія товару поставляється з документами, що підтверджують їх якість та безпеку (посвідчення / декларація виробника про якість, санітарно-гігієнічні висновки тощо) та містять відмітку про контроль вмісту токсичних елементів, мікотоксинів, антибіотиків, пестицидів і гормональних препаратів. радіонуклідів, які не перевищують допустимі рівні.

        Вимоги щодо якості предмета закупівлі:

Замовник самостійно визначає необхідні технічні характеристики предмета закупівлі з огляду на специфіку предмета закупівлі, керуючись принципами здійснення закупівель та з дотриманням законодавства. Виробляють відповідно до вимог ДСТУ 4399:2005 «Масло вершкове. Технічні умови» за рецептурами та технологічними інструкціями, затвердженими в установленому порядку з дотриманням вимог санітарного законодавства України.

Сфера використання: для організації харчування дітей у закладах освіти  Михайло-Коцюбинської ТГ.

Кожна партія товару поставляється з документами, що підтверджують їх якість та безпеку (посвідчення / декларація виробника про якість, санітарно-гігієнічні висновки тощо). Вміст мікотоксинів, антибіотиків, пестицидів, радіонуклідів не повинен перевищувати  допустимих рівнів.

Смак і запах: чистий, добре виражений вершковий з присмаком пастеризації, без сторонніх присмаків та запахів. Консистенція та зовнішній вигляд: однорідна, пластична, щільна, поверхня на розрізі блискуча або слабо блискуча, суха або з наявністю поодиноких дрібних крапель вологи розміром до 1 мм.

Колір: від світло - жовтого до жовтого, однорідний за всією масою.

На споживчій (транспортній) тарі повинно бути маркування/етикетування державною мовою, що містить наступну інформацію: назву підприємства - виробника, його адресу і телефон; товарний знак (за наявності); назву масла; масову частку молочного жиру (%);   склад масла в порядку переваги складників; масу нетто,кг; інформаційні дані про харчову та енергетичну цінність;  номер партії; кінцева дата споживання «Вжити до» або дата виробництва та строк придатності; умови зберігання; позначення  ДСТУ (ТУ).

Товар поставляється в споживчій (транспортній) тарі, що відповідає вимогам чинного законодавства та забезпечує цілісність товару, його товарний вигляд, забезпечує збереження його споживчих властивостей, а також якість та безпеку під час транспортування і зберігання.

Форма пакування: упаковка з фольги масою нетто 200 грам ; картонний ящик, упаковка з пергаменту массою нетто 5.0 кг.

Транспортують усіма видами транспорту в критих транспортних засобах згідно з правилами перевезення вантажів, що швидко псуються, чинних на даному виді транспорту.

Транспортні засоби та/або контейнери, ящики що використовуються для перевезення масла мають відповідати вимогам статей 25, 44    ЗУ «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів».

Поставка здійснюється Постачальником партіями за заявками  Замовника.

Вартість пакування, маркування, транспортування та розвантаження Товару  включається в цінову пропозицію.

75 діб за температури -18...-12°С

60 діб за температури -11...-6°С

35 діб за температури -5...0°С

Постачання товару та відповідна документація на товар, щодо предмета закупівлі, здійснюється відповідно до  Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів» та  Закону України «Про безпечність та якість харчових продуктів».

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь