Михайло-Коцюбинська територіальна громада
Чернігівська область, Чернігівський район

ОБҐРУНТУВАННЯ технічних та якісних характеристик закупівлі: Риба хек с/м без голови і хвоста (ДК 021-2015 (CPV) 15220000-6 - Риба, рибне філе та інше м’ясо риби морожені)

Дата: 18.07.2023 09:21
Кількість переглядів: 71

Михайло-Коцюбинська селищна рада

 

ОБҐРУНТУВАННЯ

технічних та якісних характеристик закупівлі: Риба хек с/м без голови і хвоста (ДК 021-2015 (CPV) 15220000-6 - Риба, рибне філе та інше м’ясо риби морожені), розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі закупівлі на виконання вимог постанови Кабінету Міністрів України від 16 грудня 2020 р. № 1266, що вносить зміни до постанови КМУ від 11 жовтня 2016 року № 710«Про ефективне використання державних коштів» (зі змінами) .

     Найменування: Михайло-Коцюбинська селищна рада; місцезнаходження: : Україна, 15552, вул.Шевченка, 50, смт. Михайло-Коцюбинське, Чернігівського району Чернігівської області;  ідентифікаційний код замовника в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб — підприємців та громадських формувань, його категорія: Код згідно з ЄДРПОУ: 04412509 ; органи державної влади та органи місцевого самоврядування, зазначені у пункті 1 частини першої  статті 2 Закону.

Назва предмета закупівлі із зазначенням коду за Єдиним закупівельним словником (у разі поділу на лоти такі відомості повинні зазначатися стосовно кожного лота) та назви відповідних класифікаторів предмета закупівлі й частин предмета закупівлі (лотів) (за наявності): Риба хек с/м без голови і хвоста за ДК 021:2015 «Єдиний закупівельний словник» Риба, рибне філе та інше м’ясо риби морожені

      Вид та ідентифікатор процедури закупівлі: UA-2023-07-17-003090-a

      Розмір бюджетного призначення: : відповідно до затвердженого кошторису Михайло-Коцюбинської селищної ради та прогнозованих витрат протягом 2023 року.  Розмір бюджетного призначення визначено КПКВК 0111021, КПКВК 0111010 та КПКВК0110150 КЕКВ 2210 - Предмети, матеріали, обладнання та інвентар.

Очікувана вартість та обґрунтування очікуваної вартості предмета закупівлі: 133 350.00грн.(сто тридцять три тисячі триста п’ятдесят грн. 00коп.). Визначення очікуваної вартості предмета закупівлі обумовлено статистичним аналізом загальнодоступної інформації про ціну предмета закупівлі на підставі затвердженої центральним органом виконавчої влади, що забезпечує формування та реалізує державну політику у сфері публічних закупівель, примірної методики визначення очікуваної вартості предмета закупівлі, а саме: згідно з пунктом 1 розділу ІІІ наказу Міністерства розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України від 18.02.2020  № 275( із змінами) та інформації що до цін на соціально значимі товари   за даними ГУ Статистики в Чернігівській області.

       Закупівля здійснюється згідно Постанови Кабінету Міністрів України від 12 жовтня 2022 р. № 1178 «Про затвердження особливостей здійснення публічних закупівель товарів, робіт і послуг для замовників, передбачених Законом України “Про публічні закупівлі”, на період дії правового режиму воєнного стану в Україні та протягом 90 днів з дня його припинення або скасування»(зі змінами).

Обґрунтування технічних, якісних характеристик.

Технічні та якісні характеристики Товару, що закуповується, повинні відповідати  ДСТУ, технічним умовам та стандартам, передбаченим законодавством України, діючими на період постачання Товару.

Вимоги щодо якості предмета закупівлі.

       Риба хек с/м без голови і хвоста , кількість – 889кг.      

       Риба має бути заморожена не більше одного разу, патрана, без голів, з прихвостовою частиною (хек), природного забарвлення, без зовнішніх пошкоджень. Має бути очищена, крупна. Поверхня риби ціла, рівна, чиста, не деформована, запах після розморожування притаманний свіжій рибі без сторонніх запахів і присмаків. Присутність льоду не допускається. Повинна відповідати вимогам ДСТУ 4378:2005 Риба океанічного промислу заморожена. Без ГМО, що має бути зазначено на упаковці. Упаковка-термозварені пакети або мішки-вкладиші з полімерних матеріалів, а далі – в коробки з гофрованого картону, термін придатності не менше, ніж 80% загального терміну придатності споживання. Обов’язкова наявність ярликів із зазначенням найменування продукту, виробника, дати виготовлення, терміну придатності, умов зберігання.

       Поставка здійснюватиметься не менше двох разів на тиждень згідно заявки Замовника до кожного закладу освіти окремо.

     Послуги та витрати, які обов’язково надає учасник та включає в ціну товару:

- доставка товару до місця, передбаченого цією документацією;

- фасування, пакування, навантаження та розвантаження

       Загальні умови поставки товарів:

- Виконавець забезпечує суворе дотримання правил прийому сировини, відповідності (якості) та термінів придатності продуктів, а також дотримання санітарно-гігієнічних вимог. Строк придатності товарів на день поставки повинен становити не менш 90% від загального строку зберігання.

- Товари приймаються лише за наявності супровідних документів, що підтверджують їх походження, безпечність і якість відповідно до ГОСТ, ДСТУ, ТУ та інших документів, що діють на території України.

- Фактична кількість та асортимент товарів в межах кожної партії повинні відповідати показникам, вказаним у документах, що підтверджують якість та безпечність товарів, та супроводжують партію;

- Поставка товару має здійснюватися на автотранспорті, що призначений та обладнаний для перевезення харчових продуктів, має відповідати діючим санітарним нормам та правилам.

- Якщо товар виявиться неякісним або таким, що не відповідає умовам цього Договору, Постачальник зобов’язаний замінити цей товар. Всі витрати, пов’язані із заміною товару належної якості (транспортні витрати, тощо) несе Постачальник.

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь