A A A K K K
для людей із порушенням зору
Михайло-Коцюбинська територіальна громада
Чернігівська область, Чернігівський район

«Соборна мати Україна одна для всіх, як оберіг»

Дата: 23.01.2020 14:10
Кількість переглядів: 787

Фото без опису

22 січня український народ відзначає величну дату своєї багатовікової історії, свято об’єднання українських земель у єдину самостійну державу.

З нагоди Дня Соборності України та виховання у школярів почуття патріотизму і гордості за свою державу у закладах освіти громади проводяться заходи з ушанування подій та персоналій української історії, зокрема організація заходів виховного та освітнього характеру. Так, в Андріївській загальноосвітній школі IIII ступенів був проведений тематичний захід, на якому були присутні заступник селищного голови Віктор Єрема, спеціаліст відділу освіти, молоді, спорту, культури і туризму  - Алла Прищеп.

Державне свято учні школи відзначили урочисто та патріотично: школярі вдягнули вишиванки, ведучі зачитали короткі повідомлення про ланцюг Єднання та історичні події, підвели підсумки шкільного історико-краєзнавчого марафону «Моя Україна – соборна держава» та нагородили переможців та учасників грамотами і подяками.

Заступник селищного голови Віктор Іванович розповів про історію виникнення свята Соборності України, ознайомив з цікавими фактами про Україну, її визначних діячів.

Кульмінацією заходу стало проведення учнями  флешмобу під гаслом «Соборна мати Україна одна для всіх, як оберіг» та встановлення памятної дошки «Просвіта», культурно-освітнього осередку, який діяв у с. Андріївка у 1917-1921 роки.

Захід подарував розуміння того, що лише в єдності дій та соборності душ можемо досягти величної мети – побудови духовно багатої, вільної та демократичної України, якою пишатимуться наші нащадки.

 

За матеріалами відділу освіти, молоді, спорту, культури і туризму Михайло-Коцюбинської селищної ради



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь