A A A K K K
для людей із порушенням зору
Михайло-Коцюбинська територіальна громада
Чернігівська область, Чернігівський район

ВЕСНЯНІ ПЕРЕМОГИ М-КОЦЮБИНСЬКОЇ ШКОЛИ МИСТЕЦТВ

Дата: 02.04.2019 16:08
Кількість переглядів: 811

        Про М-Коцюбинську школу мистецтв знають не лише в районі, а й за його межами. Адже її вихованці – неодноразові лауреати та переможці багатьох регіональних, Всеукраїнських та Міжнародних конкурсів. Діти їз задоволенням навчаються на музичному, хореографічному та образотворчому відділеннях.

Традиційно ці конкурси в цьому році проходили в обласному центрі м.Чернігів та в м. Ніжин.

Весна цього року стала  «урожайною» для учнів і викладачів школи.
 19 березня відбувся обласний вокальний конкурс в м.Чернігові лауреатом якого стала учениця 5 класу Корінь Руслана( викладач Євсюкова Т.І.).

Загривий Роман, Ковган Анна, Кравченко Вікторія – вихованці викладача по класу духових інструментів Ковгана В.М. приймали участь 21 березня в обласному конкурсі виконавців на  духових інструментах ім Т.Докшицера в м. Ніжин та стали переможцями.

Хореографічний колектив «Барвінок» ( викладач Швець М.О.)брав участь в обласному фестивалі-конкурсі хореографії «Надія 2019» серед солістів, дуетів та хореграфічних колективів малих форм мистецьких шкіл. Цей коллектив виборов 3 дипломи лауреатів конкурсу.

Клас образотворчого мистецтва брав участь у обласному щорічному конкурсі серед мистецьких закладів «Світ тварин» у м. Ніжині . У 4-х номінаціях учні стали переможцями: ІІІ місце Гончарова Світлана(14років, 7 клас, в номінації «ДПМ»); І місце Левченко Наталія (8 років, 2 клас в номінації «Скльптура»); І місце Заводенко Віталій(8 років, 1 клас в номінації «Графіка»); ІІ місце Гончарова Світлана (14 років в номінації «Графіка»); ІІІ місце Мельниченко Аріна (8 років в номінації «ДПМ»); ІІ місце Шпак Дарина (8 років в номінації «Живопис»);ІІІ місце  Шовкун Поліна (8 років в номінації «Живопис»); ІІ місце Косовець Неля (11 років, в номінації «Графіка») – викладач Пильцова Н.В.

Учні старшого класу взяли участь у Всеукраїнському конкурсі у м. Києві. Учасником  виставки стала Молочко Діана (14 років ) з роботами в техніці батик та текстиль. Перемогу здобула Гончарова Світлана в техніці витинанка. Її роботи стали фіналістами Всеукраїнського конкурсу.

Клас художників заохотився представити навчальні та творчі роботи на тему Міжнародного конкурсу «Пори року» та вибороли призові місця: ІІ місце Косовець Неля(11 років), ІІІ місце Клименко Данило (11 років).

Молочко Діана з роботою «Світ картин народної художниці Марії Приймаченко»  під керівництвом Пильцової Н.В. стала переможницею у Міжнародному конкурсі «Кроки історії» у рамках міжнародного проекту у Франції від Центру ЮНЕСКО Конкурс юних художників світу Луї Франсуа Труа.

Щойно з Херсону повернулися юні художникі, які були запрошені на нагородження Міжнародного конкурсу «Ілюстрація до народної казки» під керівництвом викладача Пильцової Н.В. Медаль отримала Шило Валерія (9 років, лауреат міжнародного конкурсу), Лугина Поліна (8 років), Клименко Тимофій (8 років), Щелкунов Артем (9 років). Дітям було вручено величезні пакунки з подарунками, дипломами та каталогами з виставки. Під час подорожі учні Михайло-Коцюбинської школи мистецтв відвідали Херсонську дитячу  школу, Херсонський дизайн ліцей, галерею Синій кіт та пройшлися по історичним місцям міста.

Сподіваємося, що саме ці діти в майбутньому виведуть суспільство на новий рівень розвитку гідний сучасної Європи.

 

За інформацією відділу освіти,

молоді, спорту, культури і туризму

М-Коцюбинської селищної ради

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь