A A A K K K
для людей із порушенням зору
Михайло-Коцюбинська територіальна громада
Чернігівська область, Чернігівський район

У ЗАЙЦЯХ ВІДШУМІВ ДЕНЬ СЕЛА

Дата: 01.08.2018 08:49
Кількість переглядів: 1261

 Фото без опису

       Гарної літньої днини, у субботу, 28 липня зайцівська родина, весело та гучно святкувала  День рідного села.

       Саме в цей день з'їзджаються до свого рідного куточка люди, які тут народилися, виросли, де відчули справжню материнську ласку та турботу, цінні поради батька. Цього дня  село, як завжди, радо зустрічає гостей.

      Свято розпочалось із святкової концертної програми: біля сільського клубу зібрались місцеві жителі та гості від старого до малого. День села – важлива і хвилююча подія для кожного сільського жителя.  Близько трьохсот зайчан та гостей  прийшли в цей святковий день, аби разом відсвяткувати цю подію.

       Привітати жителів завітали виконуючий обов’язки  селищного голови , заступник селищного голови  Віктор Івахненко, заступник селищного голови Віктор Єрема, начальник відділу освіти, молоді, спорту, культури і туризму Лідія Гаєвська, які  бажали  селу розквіту, міцного здоров’я та добробуту громаді. З вуст гостей лунали   прекрасні слова пошани до людської праці, подяка за натруджені руки та побажання робити своє село найкращим.  На свято завітав також депутат обласної ради Каленюк Микола Михайлович, який  допоміг придбати костюми колективу художньої самодіяльності «Два кольори». Запальні та душевні пісні лунали на знак подяки та  зігрівали душу кожного присутнього на святі.

      Хвилиною мовчання вшанували усіх загиблих у роки Великої Вітчизняної війни, котрі  віддали своє життя за мирне небо і спокій в Україні, згадали чорнобильців, воїнів АТО.

      На святі було вшановано довгожителів села, багатодітні родини, найменших жителів, іменинників, вчителів, медиків, ювілярів, майстрів народного промислу та найкращі садиби. Виконуюча обов’язки старости Ніна Доброговська  всіх привітала подарунками і теплими словами.

     Окрім концерту гості та жителі могли пригоститися смачною юшкою та запашною кашею. Скуштувати  назбиралось чимало охочих. 

     Свято закінчувалось, та людям не хотілося розходитись по домівках, адже позитивні емоції і радість переповнювали кожного, хто завітав цієї погожої днини  в Зайці.

 

За інформацією відділу освіти,

молоді, спорту, культури і туризму.

   



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь