Михайло-Коцюбинська територіальна громада
Чернігівська область, Чернігівський район

Події

Повідомлення про оприлюднення проекту рішення Михайло-Коцюбинської селищної ради Чернігівського району Чернігівської області «Про місцеві податки та збори на 2021 рік» та аналізу його регуляторного впливу.

          Повідомлення про оприлюднення проекту рішення  Михайло-Коцюбинської  селищної  ради Чернігівського району Чернігівської області «Про місцеві податки та збори на 2021 рік»  та аналізу його регуляторного впливу.

14:11:59 27.05.2020

Оголошення!!!

Пленарне засідання  38 сесії Михайло-Коцюбинської селищної ради відбудеться 15 травня о 9.00 годині в приміщенні Михайло-Коцюбинського будинку культури.

16:30:17 12.05.2020

ОГОЛОШЕННЯ

Для жителів смт. Михайло-Коцюбинське, що працюють в м.Чернігові.

16:04:44 07.05.2020

Повідомлення про оприлюднення проекту рішення Михайло-Коцюбинської селищної ради Чернігівського району Чернігівської області «Про обмеження реалізації алкогольних, слабоалкогольних напоїв, пива (крім безалкогольного) та тютюнових виробів на тер

         Відповідно до статті 9 Закону України „Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності” з метою одержання зауважень і пропозицій від фізичних та юридичних осіб,  їх об’єднань повідомляємо про оприлюднення проекту рішення селищної ради «Про обмеження реалізації алкогольних,  слабоалкогольних напоїв, пива (крім безалкогольного) та тютюнових виробів  на території Михайло-Коцюбинської об’єднаної територіальної громади Чернігівського району Чернігівської області»  та аналізу його регуляторного впливу.

22:01:12 28.04.2020

ШАНОВНІ ХЛОПЦІ ТА ДІВЧАТА !!!

Оголошується підготовка до набору на навчання до вищих військових навчальних закладів та військових коледжів збройних сил України у 2020 році!

08:46:47 28.04.2020

Про стан забруднення навколишнього природного середовища.

            Михайло-Коцюбинська селищна рада інформує, що в смт. Михайло-Коцюбинське, за межами селища розміщено місце видалення відходів (сміттєзвалище). Місце видалення відходів (МВВ) паспортизоване, обваловане, двічі на рік проводяться роботи по впорядкуванню  діючого МВВ.

16:39:36 25.03.2020

Увага! 29 лютого відбудуться загальні збори уповноважених представників громадян селища Михайло-Коцюбинське

Увага! 29 лютого о 10.00 год.  в приміщенні селищного будинку культури відбудуться загальні збори уповноважених представників громадян селища Михайло-Коцюбинське 

08:06:45 19.02.2020

В УКРАЇНІ СТАРТУВАВ НАБІР НА БЕЗКОШТОВНЕ НАВЧАННЯ ДЛЯ ОСІБ З ІНВАЛІДНІСТЮ

З метою підвищення рівня зайнятості осіб з інвалідністю, залучення їх до участі у процесі інтеграції до суспільного життя, Міністерство соціальної політики України разом з Громадською організацією «Прометеус» та Асоціацією «Інформаційні технології України» започаткувало соціальний проект «Ти можеш усе! Можливості безмежні».

16:00:22 11.02.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь