Михайло-Коцюбинська територіальна громада
Чернігівська область, Чернігівський район

14 квітня 2017 року відбулися загальні збори громадян селища М.Коцюбинське

Дата: 19.04.2017 20:14
Кількість переглядів: 953

Звітував селищний голова

14 квітня 2017 року відбулися загальні збори громадян селища М.Коцюбинське. У приміщенні будинку культури зібралися люди, яким небайдужа доля рідного селища і які цікавляться перспективами його розвитку. У фойє запрошені мали змогу переглянути Великодню виставку, котру підготували працівники бібліотеки. На  початку зборів  усіх присутніх привітали працівники культури концертом художньої самодіяльності. На зборах були присутні : голова районної ради - Ларченко Олександр Миколайович, депутат районної ради - Кубрак Михайло Михайлович , в.о. старости старостинського округу сіл Левковичі, Зайці, Льгів, Льгівка, Кругле - Доброговська Ніна Іванівна, в.о. старости старостинського округу сіл  Шибиринівка, Антоновичі, Москалі - Могилат Юрій Миколайович , директор М.Коцюбинської гімназії - Шпак Микола Миколайович, директор Школи мистецтв - Костюченко Людмила Василівна, директор ПОП ім.Войкова - Климчук Олексій Леонідович, завідуюча КЗ “М-Коцюбинська амбулаторія ЗПСМ” – Ластовець Галина Федорівна, начальник відділу освіти, молоді, спорту, культури і туризму Михайло-Коцюбинської селищної ради – Гаєвська Лідія Олександрівна, головний інженер Чернігівського РЕМ – Садовий Сергій Миколайович.

            Засідання зборів  розпочав селищний голова Микола Васильович Завальний зі своїм звітом. Очільник громади розповів про те , що вже вдалося зробити в 2016 році і про те, що планується виконати в 2017  році. Мова йшлася не лише про певні позитивні  зміни у соціально - економічному розвитку  селища, а й про проблеми , які хвилюють владу та жителів. Люди піднімали питання щодо продовження вуличного освітлення, відновлення дорожнього покриття, поліпшення благоустрою та санітарного стану, ситуацію правопорядку в селищі, роботу дільничного інспектора і т.д.

            Приємно, що жителі громади високо оцінили роботу селищної ради та селищного голови. Звучали слова подяки.

Також про свою діяльність на загальних зборах прозвітував депутат районної ради   Кубрак М.М., який активно допомагає  жителям нашої громади у вирішенні різноманітних питань.                                                

Своїм баченням подальшого розвитку громади поділився голова районної ради Ларченко О.М., відмітивши, що маємо великі перспективи.

На завершення зборів, заступники селищного голови Єрема Віктор Іванович та Івахненко Віктор Миколайович наголосили, що дане зібрання – історичне, адже в такому форматі – останнє, і, що від активності жителів громади залежатиме розвиток селища. Подякували присутнім за активну життєву позицію, небайдужість та толерантність.          

 Катерина Бабич

                                                                                              Фото без описуФото без опису   


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь