Михайло-Коцюбинська територіальна громада
Чернігівська область, Чернігівський район

Допомога для тих, хто допомагає: супервізійна зустріч фахівців Центру життєстійкості з психологом БФ «Рокада».

Дата: 16.10.2024 08:50
Кількість переглядів: 14

 

Нещодавно фахівці Центру життєстійкості взяли участь у супервізійній зустрічі, яку провів досвідчений психолог благодійного фонду «Рокада». Основною темою заходу було обговорення підходів до ведення групи взаємопідтримки, а також специфіка роботи з людьми, які переживають втрату.

Супервізія сприяє створенню безпечного простору для обміну досвідом, отримання цінних рекомендацій від експерта та вдосконалення навичок, які забезпечать надання якісної психосоціальної підтримки.

Під час зустрічі обговорили наступні ключові питання:

Методологія ведення групи взаємопідтримки. Обговорили методи забезпечення безпечної атмосфери, де кожен учасник може вільно висловлювати свої почуття та думки, а також роль модератора в груповій динаміці.

Особливості роботи з втратами.

Психолог фонду «Рокада» поділилася ефективними техніками підтримки людей, які переживають втрату близької людини. Особлива увага приділялася важливості врахування індивідуальних потреб та особливостей клієнтів.

Робота з емоційним вигоранням фахівців. Учасники обговорили способи профілактики та подолання емоційного вигорання, що є невід'ємною частиною роботи в цій сфері. Психолог надала рекомендації щодо підтримки власної життєстійкості та збереження психічного здоров'я під час роботи з травматичними ситуаціями.

Супервізійна зустріч стала цінним досвідом для всіх учасників, адже вона не лише допомогла покращити практичні навички, а й посилила їх готовність ефективніше підтримувати тих, хто перебуває у кризових ситуаціях.

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь