Михайло-Коцюбинська територіальна громада
Чернігівська область, Чернігівський район

День ментального здоров'я: арт-терапевтичний захід для підлітків у Шибиринівському старостинському окрузі.

Дата: 10.10.2024 08:31
Кількість переглядів: 6

 

10 жовтня, в рамках Всесвітнього дня психічного здоров'я, фахівці Центру життєстійкості провели виїзну зустріч у Шибиринівському старостинському окрузі. Захід мав на меті привернути увагу на важливість психічного здоров’я серед молоді та запропонувати підліткам інструменти для емоційної самопідтримки.

Захід розпочався з інтерактивної бесіди, під час якої підліткам було роз’яснено важливість ментального здоров’я. Фахівці наголосили на тому, що піклуватись про своє психічне здоров’я так само важливо, як і про фізичне.

Головною творчою активністю зустрічі став розпис шоперів – популярних екологічних сумок, що стали полотном для самовираження молоді. Метою цієї арт-терапії було забезпечення емоційної підтримки підлітків, що є надзвичайно важливим в сучасних умовах.

Наприкінці заходу кожен учасник отримав свій унікальний розписаний шопер, який став символом їхнього творчого вираження.

Центр життєстійкості продовжує організовувати подібні виїзні заходи в старостинських округах Михайло-Коцюбинської громади.

Ментальне здоров'я є одним із пріоритетних напрямків роботи Центру життєстійкості, а арт-терапія є лише одним із способів підтримки психологічної стійкості.

Проект реалізується Міністерство соціальної політики України і є складовою програми ментального здоров'я «Ти як?» Першої леді Олена Зеленська.

Фонд соціального захисту осіб з інвалідністю.

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь