Михайло-Коцюбинська територіальна громада
Чернігівська область, Чернігівський район

Виїзна зустріч фахівців Центру життєстійкості з молодшими школярами Кархівської гімназії Михайло-Коцюбинської селищної ради

Дата: 11.10.2024 08:28
Кількість переглядів: 15

 

11 жовтня 2024 року в Кархівському старостинському окрузі відбулася виїзна зустріч фахівців Центру життєстійкості з молодшими школярами Кархівської гімназії Михайло-Коцюбинської селищної ради під час якої був використаний метод «терапія іграшкою».

«Терапія іграшкою» є ефективним методом, який дозволяє дітям через гру легше виражати свої почуття, знизити рівень тривоги, розвивати навички емпатії та емоційної компетентності.

Основною метою зустрічі було сприяння емоційному розвитку дітей, допомога у подоланні стресових ситуацій та створення безпечного середовища.

Завдяки «терапії іграшкою» діти не лише отримують підтримку, але й розвивають важливі соціально-емоційні навички необхідні для успішної адаптації в суспільстві.

Проект реалізується Міністерство соціальної політики України і є складовою програми ментального здоров'я «Ти як?» Першої леді Олена Зеленська.

Фонд соціального захисту осіб з інвалідністю

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь