Михайло-Коцюбинська територіальна громада
Чернігівська область, Чернігівський район

Профіль громади

Дата: 09.10.2024 10:04
Кількість переглядів: 99

 

Профіль громади – це документ, створений за участі громади, який відображає погляд на спільноту зсередини. В сучасній Україні існує потреба розвитку культури громадської участі, розподілу відповідальності та спільного ухвалення рішень. Водночас поступово громада стає ключовим гравцем, що визначає пріоритети діяльності, спрямованої на створення безпечного середовища на своїй території. Процес децентралізації має сенс лише за умови, що громада готова взяти на себе відповідальність за подальші дії і має можливість це зробити.

Саме з цією метою робоча група упродовж вересня 2023 р. до січня 2024 р. працювали над створенням профілю громади. Кожна партнерська громада отримала можливість взяти участь у комплексному дослідженні громадської думки, висловити своє бачення, озвучити потреби, звернути увагу на проблеми, що існують у громаді. Це стало можливим завдяки активній участі мешканців і мешканок у фокус-групах, опитуванні щодо основних проблем громадської безпеки та соціальної згуртованості, а також у картуванні громади.

Профіль Михайло-Коцюбинської громади  підготовано в межах ініціативи «Розбудова Мережі робочих груп із громадської безпеки та відновлення у семи територіальних громадах Чернігівщини», яку впроваджує ГО «Чернігів Європейський» за сприяння Програми розвитку Організації Об’єднаних Націй (ПРООН) в Україні за фінансової підтримки Європейського Союзу, наданої в межах проєкту «EU4Recovery – Розширення можливостей громад в Україні» розробила профіль громади.

ПРОФІЛЬ ГРОМАДИ

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь