Михайло-Коцюбинська територіальна громада
Чернігівська область, Чернігівський район

Засідання Робочої групи з громадської безпеки та відновлення

Дата: 24.07.2024 14:36
Кількість переглядів: 371

 

23 липня 2024 року відбулося чергове засідання Робочої групи з громадської безпеки та відновлення.   
Із вступним словом звернулася до присутніх селищний голова Ніна Ворох, яка подякувала представникам ПРООН за можливість плідної співпраці та реалізації соціальних і безпекових проєктів у громаді, відзначила активність членів робочої групи та представників громадськості. Заступник селищного голови, голова робочої групи, Марина Галько ознайомила присутніх з активностями та планом подальшої діяльності робочої групи. Спеціалістка із мобілізації громад Програми розвитку ПРООН Наталія Красківська проінформувала про підсумки зробленого, поділилася планами на майбутнє та презентувала проєкт «Менеджмент волонтерських програм: залучення молоді до процесів відновлення громад Чернігівської області», який спрямований на залучення молоді і волонтерів у процеси прийняття рішень та відновлення громад Чернігівської області. Сприяння формуванню нових молодіжних волонтерських груп та підтримку і розвиток вже наявних, посилення співпраці молодіжних волонтерських груп із робочими групами з громадської безпеки та відновлення. 
Про безпекову ситуацію в громаді присутніх інформував дільничий офіцер поліції Денис Губко та начальник місцевої пожежної команди Костянтин Санніков. 
Присутні заслухали інформацію від Вадима Осадчука, фахівця із громадської безпеки ПРООН в Україні, про підтримку поліції та ДСНС області від ПРООН (громадська безпека та відновлення) за 2023-2024 рік: тренінги, технічна підтримка. Особливої уваги потребує співпраця між владою, громадою та поліцією задля покращення громадської безпеки. 
Також Жанна Чмут, спеціалістка з підвищення спроможності та залучення громад ПРООН в Україні, розповіла про те, що громади повинні бути готові до прийому великої кількості ветеранів та окреслила напрямки можливої співпраці з донорами. 
Про хід реалізації проєкту «Зміцнення громадської безпеки та посилення взаємодії поліції, ДСНС та громади шляхом облаштування кімнати безпеки в Мньовській гімназії» від ПРООН за адмініструванням ІСАР Єднання, проінформувала Олена Маслова, керівник ГО «СІГМА». Також, Дмитро Мельник,  керівник ГО "МО "ІРИС" та Громадської організації молодіжної організації «Вереб» розповів про реалізацію двох проєктів «Створення простору для творчої молоді "Your Space"» та «Створення класу для 3D моделювання» від ПРООН за адмініструванням ІСАР Єднання.                       Завершилося засідання підведенням підсумків та обговоренням різних питань розвитку громади. Сподіваємося, що подальша співпраця відкриє нові можливості, перспективи та ще більше згуртує її мешканців! 
Фото Ірини Ворох

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь