Михайло-Коцюбинська територіальна громада
Чернігівська область, Чернігівський район

Кава з селищним головою Михайло-Коцюбинської громади   

Дата: 23.07.2024 13:20
Кількість переглядів: 103

 

Запрошуємо мешканців громади долучитися до незвичного формату спілкування з селищною головою Михайло-Коцюбинської селищної ради Ніною Ворох. 
Ви зможете не просто поставити запитання, які вас цікавлять, а й випити з головою кави. А також під час зустрічі матимете можливість подати пропозиції до Програми комплексного відновлення, яку для Михайло-Коцюбинської громади розробляє громадська організація «Агенція міських ініціатив». Це — документ, який міститиме напрямки розвитку громади до 2027 року. 
Захід організований командою громадської організації «Агенція міських ініціатив» спільно з Михайло-Коцюбинською селищною радою. 
Такі неформальні зустрічі з посадовцями знижують бар’єри у спілкуванні між владою та громадою, допомагають будувати між ними довіру, шукати спільні шляхи розв’язання проблем, зміцнювати участь громадян у житті громади. 
 
Коли: 26 липня, о 10.00 
Де: кав’ярня COFFEE TIME (селище Михайло-Коцюбинське, вул. Шевченка 48) 
Ваша думка важлива. Чекаємо на вас! 
 
Проєкт «Разом до відновлення та розвитку» створено громадською організацією «Агенція міських ініціатив» за підтримки ІСАР Єднання у межах проєкту «Ініціатива секторальної підтримки громадянського суспільства України», що реалізується ІСАР Єднання ІСАР Єднання у консорціумі з Українським незалежним центром політичних досліджень (УНЦПД) та Центром демократії та верховенства права (ЦЕДЕМ) завдяки щирій підтримці американського народу, наданій через Агентство США з міжнародного розвитку.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь