Михайло-Коцюбинська територіальна громада
Чернігівська область, Чернігівський район

Засідання Робочої групи із громадської безпеки та відновлення

Дата: 23.05.2024 16:48
Кількість переглядів: 157

 

22 травня 2024 року в приміщенні Михайло-Коцюбинської селищної ради відбулось засідання Робочої групи із громадської безпеки та відновлення. На початку засідання селищний голова Ніна Ворох виступила з вітальним словом.
З вступним словом виступили заступник селищного голови, голова робочої групи Марина Галько, керівниця команди з громадської безпеки та соціальної згуртованості Федеріка Діспенца та спеціалістка із мобілізації громад Програми ООН Наталія Красківська.
Члени та членкині Робочої групи розглянули важливі питання по відновленню громади в межах порядку денного. Присутні заслухали інформацію дільничого офіцера поліції Дениса Губка, начальника місцевої пожежної команди Костянтина Саннікова, начальника 3 державного пожежно-рятувального посту 1 державного пожежного-рятувального загону ГУ ДСНС України у чернігівській області Костянтина Коваля. Також заслухали PR-менеджерку «Агенції міських ініціатив» Юлію Ковтун про співпрацю та напрацювання між Михайло-Коцюбинською селищною радою та «Агенцією міських ініціатив».
Заслухали керівника ГО «СІГМА» Олену Маслову про підсумки конкурсу грантів від ПРООН за адмініструванням ІСАР Єднання про початок реалізації проєкту «Зміцнення громадської безпеки та посилення взаємодії поліції, ДСНС та громади шляхом облаштування кімнати безпеки в Мньовській гімназії». Громадська організація молодіжна організація «Вереб» та Дмитро Мельник ГО «МО «ІРИС» презентували результати громадської роботи молоді Михайло-Коцюбинської громади.
По завершенню засідання селищний голова Ніна Ворох, заступник селищного голови Марина Галько та начальник відділу економічного розвитку та інвестицій Ірина Ворох ознайомили про обмінний візит представників Робочих груп Чернігівської області до Ніжинської громади: кращі практики, проекти, набутий досвід.
Наталія Красківська, спеціалістка з питань мобілізації громад Програми ООН пояснила учасникам заходу, що загальна мета соціальних ініціатив полягає у застосуванні орієнтованого на громаду підходу для забезпечення громадської безпеки, соціальної згуртованості та ефективної взаємодії з громадою на засадах партнерства.
Фото Юлії Савчук

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь