A A A K K K
для людей із порушенням зору
Михайло-Коцюбинська територіальна громада
Чернігівська область, Чернігівський район

Про ефективне використання електронних та публічних консультацій представниками органів місцевого самоврядування Михайло-Коцюбинської громади

Дата: 12.04.2024 09:40
Кількість переглядів: 67

 

11 квітня 2024 року в Михайло-Коцюбинській селищній раді  відбувся захід в рамках проєкту «Разом до відновлення та розвитку».

 Команда «Агенції міських ініціатив» допоможе Михайло-Коцюбинській громаді з написанням програми комплексного відновлення та розвитку. Цей процес передбачає тісну співпрацю органу місцевого самоврядування, місцевого населення та запрошених експертів.

 На цьому тренінгу експертка Тетяна Романова розказала присутнім про варіанти проведення публічних та електронних консультацій.

 «Йдеться про такі види залучення громадян як: хакатон ідей, публічні консультації, пікнік ідей, дослідницька прогулянка тощо. Під час роботи в групах учасники тренінгу обрали формати заходів, визначили особливості їх організації (локації проведення, джерела анонсування тощо). Тож вже найближчим часом місцеві мешканці можуть взяти участь у цікавих заходах, які дадуть їм можливість вплинути на подальший розвиток громади", — розповідає тренерка з інструментів участі. 

Проєкт «Разом до відновлення та розвитку» створено громадською організацією «Агенція міських ініціатив» за підтримки ІСАР Єднання у межах проєкту «Ініціатива секторальної підтримки громадянського суспільства України», що реалізується ІСАР Єднання ІСАР Єднання у консорціумі з Українським незалежним центром політичних досліджень (УНЦПД) та Центром демократії та верховенства права (ЦЕДЕМ) завдяки щирій підтримці американського народу, наданій через Агентство США з міжнародного розвитку.Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь