Михайло-Коцюбинська територіальна громада
Чернігівська область, Чернігівський район

Відбувся тренінговий захід з мінної безпеки

Дата: 08.04.2024 15:27
Кількість переглядів: 107

 

08 квітня 2024 року фахівці міжнародної гуманітарної організації «Представництво The Halo Trust в Україні», яка займається розмінуванням, провели інформаційно-роз’яснювальну зустріч на тему «Принципи безпеки під час збройного конфлікту»  з мінної безпеки для представників Михайло-Коцюбинської селищної ради та працівників КП «Єдність».

Попре те, що активні бойові дії вже закінчились - це не означає, що загроза минула. В нашому регіоні ми можемо зустріти військові позиції, блокпости або території, де відбувались бої. Це означає, що ризик зустріти або знайти вибухонебезпечний предмет – зростає. Також, через це, на нашій землі залишається велика кількість мін, боєприпасів, що не розірвались та інших вибухонебезпечних предметів, які становлять загрозу для всіх, хто живе і працює на цій землі.
На жаль, майже щодня відбуваються нещасні випадки, по-перше, через те, що Україна знаходиться в активній фазі збройного конфлікту, по-друге, через те, що і дорослі й діти знаходять невідомі предмети та інколи несвідомо нехтують простими правилами поведінки.

Фахівці організації розповіли учасникам про головні правила мінної безпеки, ознаки забруднення території вибухонебезпечними предметами, їх види, ознайомили із правилами поведінки у разі їхнього виявлення, попередили про наслідки неправильних дій у надзвичайних ситуаціях.

 

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь