Михайло-Коцюбинська територіальна громада
Чернігівська область, Чернігівський район

Семінар "Фінансова та інформаційна підтримка громад та бізнесу під час війни"

Дата: 12.03.2024 16:07
Кількість переглядів: 84

 

Сьогодні, в Любецькій громаді, під егідою Державної організації Регіональний фонд підтримки підприємництва по Чернігівській області та за участі представників Михайло-Коцюбинської громади, відбувся семінар "Фінансова та інформаційна підтримка громад та бізнесу під час війни". Захід відзначився актуальністю обговорених питань та значущим внеском експертів у розвиток регіонального підприємництва та громадянського суспільства.

Один із ключових аспектів обговорення стосувався законодавства у сфері захисту прав споживачів. Експерти висвітлювали необхідність інформування громадян про їхні права, а також вдосконалення законодавства для забезпечення ще ефективнішого захисту. Зазначалася важливість взаємодії між громадянами та бізнесом у цьому контексті для досягнення оптимального балансу.

Ринковий нагляд та контроль виявилися іншим ключовим аспектом. Учасники семінару розглядали сучасні виклики, пов'язані з економічною нестабільністю та обговорювали способи посилення контролю з боку влади для запобігання негативним наслідкам для бізнесу та споживачів.

Особливий акцент був роблений на контролі за рекламою та дотриманні антитютюнового законодавства. Експерти наголошували на важливості збалансованості та чесності в рекламних кампаніях, щоб уникнути маніпуляцій та завдатків шкоди суспільству.

Основною темою обговорення також стали фінансові можливості для бізнесу та стартапів у 2024 році. Учасники отримали інформацію від Марія Фінюк про діючі грантові програми та ініціативи, спрямовані на підтримку підприємців в умовах воєнного конфлікту.

Учасники семінару висловили вдячність організаторам за можливість обговорення актуальних питань та вивчення практичних аспектів фінансової та інформаційної підтримки. Захід став позначкою не тільки для учасників, але й для подальших ініціатив у сфері розвитку бізнесу в умовах надзвичайних обставин.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь