A A A K K K
для людей із порушенням зору
Михайло-Коцюбинська територіальна громада
Чернігівська область, Чернігівський район

Цифрова безпека у воєнний час

Дата: 07.03.2024 09:38
Кількість переглядів: 53

 

29 лютого 2024 року відбувся онлайн-тренінг на тему: «Цифрова безпека у воєнний час». Захід об’єднав учасників та учасниць, яким цікава тема цифрової безпеки та інформаційної гігієни з освітньої та соціальної сфери, з різних сфер діяльності для обговорення шляхів підвищення рівня захищеності в цифровому просторі. В онлайн-тренінгу прийняли участь представники Михайло-Коцюбинської громади.

Тренер, Володимир Базилевич, завідувач кафедри інформаційних та комп’ютерних систем НУ «Чернігівська політехніка», поділився з учасниками і учасницями важливими знаннями та стратегіями щодо захисту від ризиків, пов'язаних із використанням соціальних мереж, розглянув виклики, з якими можуть зіштовхуватись користувачі у цифровому просторі, і запропонував ефективні методи для їх захисту.

Тренер, Дмитро Мехед, кандидат педагогічних наук, доцент кафедри кібербезпеки та математичного моделювання НУ «Чернігівська політехніка», розповів учасникам та учасницям про інструментами для збереження приватності та безпеки в інтернеті та дослідив сучасні виклики та загрози інформаційної безпеки в умовах війни.

Учасники та учасниці онлайн-тренінгу відзначили практичну користь від отриманих знань, оскільки мали змогу дізнатись ще й про перспективи цифрової безпеки, звернувши увагу на технологічні тренди та потенційні виклики, а також змогли розглянути ідеї та концепції, які можуть стати ключовими у подоланні майбутніх загроз та підвищенні рівня безпеки в інтернеті.

Набуті знання та навички після проведеного заходу стали цінним активом для кожного учасника та учасниці, оскільки вони допоможуть бути більш впевненими та захищеними в онлайн-середовищі.

Тренінг проведено в межах ініціативи «Розбудова Мережі робочих груп із громадської безпеки та відновлення у семи територіальних громадах Чернігівщини», яку впроваджує ГО «Чернігів Європейський» за сприяння Програми розвитку ООН (UNDP) в Україні за фінансової підтримки Європейського Союзу, наданої в межах проєкту «EU4Recovery – Розширення можливостей громад в Україні».

Фото без описуФото без описуФото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь