A A A K K K
для людей із порушенням зору
Михайло-Коцюбинська територіальна громада
Чернігівська область, Чернігівський район

Сексуальне насильство як зброя війни – ситуація в Чернігівській області

Дата: 07.03.2024 09:32
Кількість переглядів: 70

 

06 березня 2024 року провели круглий стіл на тему «Сексуальне насильство як зброя війни – ситуація в Чернігівській області» для Чернігівського району, в якому прийняли участь представники Михайло-Коцюбинської громади.

До заходу долучилися журналістки, представниці та представники територіальних громад Чернігівського району, в тому числі установ соціального захисту населення, Чернігівської обласної прокуратури, Чернігівського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги, просторів та хабів для жінок та дівчат, а також громадські організації.

Цей круглий стіл та проєкт «Сексуальне насильство як зброя війни: запобігти та підтримати. Актуалізація системи допомоги постраждалим від СНПК в інформаційному просторі Чернігівщини» створені аби підвищити рівень проінформованості жителів та жительок Чернігівського району, зменшити упередження серед населення щодо теми СНПК.

Проблема виявлення випадків сексуального насильства, пов’язаного з військовим конфліктом, стала важливою темою для обговорення. Учасники/-ці ділилися своїм досвідом та поглядами на те, як забезпечити ефективне інформування, механізми виявлення та підтримки осіб, які постраждали від СНПК.

ГО «Асоціація демократичного розвитку» презентувала для аудиторії інформаційно-методичну брошуру під назвою «Сексуальне насильство як зброя війни: стратегії попередження та підтримки». Крім того, команда організації представила результати медіамоніторингу. Він охоплює питання висвітлення сексуального насильства, пов’язаного з конфліктом, у ЗМІ Чернігівщини.

Фото без описуФото без описуФото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь