Михайло-Коцюбинська територіальна громада
Чернігівська область, Чернігівський район

Мінна безпека учнів Чернігівщини у фокусі уваги Посольства США в Україні

Дата: 16.01.2024 14:09
Кількість переглядів: 47

 

15 січня 2024 року на базі Андріївської гімназії Михайло-Коцюбинської селищної ради стартував гуманітарний проєкт “Зменшення ризиків травмувань та загибелі дітей від вибухонебезпечних предметів”. Проєкт реалізовується під координацією обласного Управління освіти і науки за підтримки Фонду сприяння демократії Посольства США в Україні. У ході цього проєкту планується провести заняття з мінної безпеки для учнів і педагогів 20 закладів середньої освіти Чернігівської області. Організацію і проведення занять з мінної безпеки забезпечує тренерський склад громадської організації “Ліга офіцерів”, який пройшов відповідний курс підготовки у Центр протимінної діяльності Державної служби спеціального транспорту Міністерства оборони України.

У відкритті проєкту взяли участь начальник відділу освіти, молоді, спорту, культури і туризму Михайло-Коцюбинської селищної ради Лідія Гаєвська, уповноважені представники Збройних Сил України, менеджер проєкту Андрій Коренько та директор Андріївської гімназії Тетяна Безлюдна.

У вітальному слові з нагоди старту проєктної діяльності в Чернігівській області була відзначена надзвичайна актуальність для регіону систематичного навчання педагогів і учнів правилам мінної безпеки. Також усі учасники церемонії відкриття проєкту висловили подяку уряду США за підтримку у вирішенні гуманітарних проблем територіальних громад Чернігівщини, які постраждали внаслідок російської збройної агресії.

Нагадаємо, що, крім Чернігівської області, Фонд сприяння демократії Посольства США в Україні у 2023/2024 навчальному році виступив фундатором в організації проведення занять з мінної безпеки у 160 закладах середньої освіти Київської області.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь