Відбувся семінар-навчання кухарів закладів освіти громади
У залі засідань відділу освіти, молоді, спорту, культури і туризму Михайло-Коцюбинської селищної ради відбулось семінар-навчання кухарів закладів освіти громади.
Головні спеціалісти Чернігівського районного управління ГУ держпродспоживслужби в Чернігівській області Олександр ПОДОЛЬСЬКИЙ та Ірина САМОЙЛЕНКО акцентували увагу на впровадженні системи НАССР в освітніх закладах, веденні ділової документації при організації харчування, дотриманні Санітарного регламенту, норм харчування та гігієнічних вимог виробництва та обігу харчових продуктів.
Начальник відділу Лідія ГАЄВСЬКА ознайомила присутніх з ключовими напрямками Стратегії реформування шкільного харчування. Спеціаліст відділу Валентина ПЕТРИК презентувала цікаві та корисні, беспечні та здорові страви від кулінарного експерта Євгена КЛОПОТЕНКА.
Впровадження нових форм харчування, меню а також формування культури здорового харчування повинні стати пріоритетом при організації харчування в закладах освіти.