Михайло-Коцюбинська територіальна громада
Чернігівська область, Чернігівський район

Сила в єдності на взаємодопомозі

Дата: 04.01.2024 10:06
Кількість переглядів: 126

 

У сучасному світі, де соціальні інновації та ініціативи набувають все більшого значення, участь у грантах відіграє головну роль у реалізації ідей, що можуть позитивно змінити життя жителів громад.

Одним із таких став благодійний проект «Курс на Незалежність»  для українців, які мають власну справу, але потребують коштів на обладнання для її розвитку. Серед учасників – представники громад Полтавської, Хмельницької, Тернопільської,  Житомирської, Вінницької, Чернігівської та Харківської областей.

Конкурс грантів «Курс на Незалежність» запроваджений в рамках співпраці між Благодійною організацією «Благодійний фонд  «Повір у себе» (далі –БФ «Повір у себе»), ДЕГ (Deutsche Investitionsund Entwicklungsgesellschaft mbH) та Агропромисловим холдингом «Астарта-Київ».

Однією з умов конкурсу було передача благодійної продукції від учасника конкурсу на користь соціально незахищених верств населення однієї з цільових громад. Переможцем серед учасників Чернігівської області стали бджолярі ФОП «Косинський В.М.», які передали продукцію з власної пасіки (відерця з медом) для жителів Михайло-Коцюбинської громади. Першими отримали допомогу одинокі особи похилого віку, які перебувають на обслуговуванні в Центрі надання соціальних послуг.

Михайло-Коцюбинська селищна рада щиро дякує організаторам конкурсу БФ «Повір у себе» ДЕГ (Deutsche Investitionsund Entwicklungsgesellschaft mbH) та Агропромисловому холдингу «Астарта-Київ»,  а також бджолярам ФОП «Косинський В.М.» за надану допомогу для соціально незахищених верств населення нашої громади. А також сподіваємось на подальшу співпрацю та взаємодопомогу.Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь