Михайло-Коцюбинська територіальна громада
Чернігівська область, Чернігівський район

У Михайло-Коцюбинській громаді відбувся тренінг з розбудови громадського суспільства та управління проєктами

Дата: 22.06.2023 11:06
Кількість переглядів: 142

Серед запрошених на тренінг були члени/членкині робочої групи з громадської безпеки та відновлення, а також місцеві активісти/активістки громади.

Зусилля громадських активістів, волонтерів, правозахисників безпосередньо визначають рівень розвитку українського громадянського суспільства. Теперішнє та майбутнє нашої країни багато в чому залежить від того, чи зможуть громадські організації зберегти свої надбання та в подальшому розвивати потенціал задля відновлення територіальних громад. Учасники тренінгу з розбудови громадянського суспільства та управління проєктами дізналися про етапи створенням громадської організації, з чого треба почати, як ініціювати соціальні зміни, і як оформити свої ідеї в проект. А також, які є можливості у громадських організацій щодо відновлення постраждалих громад.
 Тренінг проведено досвідченими тренерами: Тетяною Романовою та Юрієм Акименком. Тренінг пройшов у межах проєкту «Розбудова Мережі робочих груп із громадської безпеки та відновлення у семи територіальних громадах Чернігівщини», який впроваджується ГО «Чернігів Європейський» за сприяння Програми розвитку ООН (ПРООН) в Україні за фінансової підтримки Європейського Союзу, наданої в межах проєкту «EU4Recovery – Розширення можливостей громад в Україні».

Фото без опису

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь