A A A K K K
для людей із порушенням зору
Михайло-Коцюбинська територіальна громада
Чернігівська область, Чернігівський район

ОБҐРУНТУВАННЯ технічних та якісних характеристик закупівлі : Реконструкція приміщень та системи опалення адміністративної будівлі за адресою:вул. Миру,3 смт.Михайло-Коцюбинське Чернігівського району Чернігівської області. Коригування .

Дата: 22.05.2023 14:33
Кількість переглядів: 75

Михайло-Коцюбинська селищна рада

 

ОБҐРУНТУВАННЯ

технічних та якісних характеристик закупівлі : Реконструкція приміщень та системи опалення адміністративної будівлі за адресою:вул. Миру,3 смт.Михайло-Коцюбинське Чернігівського району Чернігівської області. Коригування , розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі

(оприлюднюється на виконання постанови КМУ № 710 від 11.10.2016 «Про ефективне використання державних коштів» (зі змінами))

Найменування: Михайло-Коцюбинська селищна рада; місцезнаходження: : Україна, 15552, вул.Шевченка, 50, смт. Михайло-Коцюбинське, Чернігівського району Чернігівської області;  ідентифікаційний код замовника в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб — підприємців та громадських формувань, його категорія: Код згідно з ЄДРПОУ: 04412509 ; органи державної влади та органи місцевого самоврядування, зазначені у пункті 1 частини першої  статті 2 Закону.

Назва предмета закупівлі із зазначенням коду за Єдиним закупівельним словником (у разі поділу на лоти такі відомості повинні зазначатися стосовно кожного лота) та назви відповідних класифікаторів предмета закупівлі й частин предмета закупівлі (лотів) (за наявності): " Реконструкція приміщень та системи опалення адміністративної будівлі за адресою:вул. Миру,3 смт.Михайло-Коцюбинське Чернігівського району Чернігівської області. Коригування  "за ДК 021:2015 «Єдиний закупівельний словник» ДК 021-2015 (CPV) 45454000-4 - Реконструкція

 Вид та ідентифікатор процедури закупівлі:  UA-2023-05-15-013330-a

Розмір бюджетного призначення: :  Розмір бюджетного призначення та/або інших не заборонених законодавством України джерел визначено на 2023 рік  2 301 001,00грн. ( два мільйонв триста одна тис.одна грн.00 коп) КПКВК 0117330 КЕКВ  3142 - Реконструкція та реставрація інших об’єктів .

Очікувана вартість та обґрунтування очікуваної вартості предмета закупівлі:   7`467`352.80 грн.(сім мільйонів чотириста шістдесят сім тис. триста п’ятдесят дві грн. 80коп.). З метою забезпечення температурного режиму в адміністративній будівлі за адресою: вул. Миру, 3 смт. Михайло-Коцюбинське Чернігівського району Чернігівської області на основі службової записки першого заступника селищного голови було оголошену закупівлю " Реконструкція приміщень та системи опалення адміністративної будівлі за адресою:вул. Миру,3 смт.Михайло-Коцюбинське Чернігівського району Чернігівської області. Коригування  "

Розрахунок очікуваної вартості предмета закупівлі здійснено на підставі кошторисної документації, визначеної з урахуванням наказу Міністерства розвитку громад та територій України від 25.06.2021 №162 « Деякі питання ціноутворення у будівництві» зареєстрованого в міністерстві юстиції України17.09.2021за № 1225/36847, та Кошторисних норм України «Настанова з визначення вартості будівництва», затверджених наказом Міністерства розвитку громад та територій України від 01 листопада 2021 року № 281 та затвердженого Експертного звіту щодо розгляду проектної документації за робочим проектом " Реконструкція приміщень та системи опалення адміністративної будівлі за адресою:вул. Миру,3 смт. Михайло-Коцюбинське Чернігівського району Чернігівської області. Коригування  ". Експертиза проведена ТОВ « Перша будівельна експертиза» в м. Київ.

   Закупівля здійснюється згідно Постанови Кабінету Міністрів України від 12 жовтня 2022 р. № 1178 «Про затвердження особливостей здійснення публічних закупівель товарів, робіт і послуг для замовників, передбачених Законом України “Про публічні закупівлі”, на період дії правового режиму воєнного стану в Україні та протягом 90 днів з дня його припинення або скасування»(зі змінами).

 Обґрунтування технічних, якісних характеристик.

Технічні та якісні характеристики предмета закупівлі складені  відповідно до потреб Михайло-Коцюбинської селищної ради та норм чинного законодавства і зазначені в тендерній документації. Робочий проєкт " Реконструкція приміщень та системи опалення адміністративної будівлі за адресою:вул. Миру,3 смт.Михайло-Коцюбинське Чернігівського району Чернігівської області розроблений на підставі:

— завдання замовника на проєктування;

— технічного обстеження будівельних конструкцій та інженерних мереж за адресою:вул. Миру,3 смт.Михайло-Коцюбинське Чернігівського району Чернігівської області  в повному обсязі, а саме: мережі опалення, водопостачання та каналізації, електричних мереж, систем вентиляції та кондиціювання та внутрішнє опорядження приміщень; устаткування і матеріали, вироби і конструкції.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь