Михайло-Коцюбинська територіальна громада
Чернігівська область, Чернігівський район

На Чернігівщині за тиждень госпіталізовано 68 осіб з COVID-19

Дата: 19.11.2022 08:35
Кількість переглядів: 317

За даними Управління охорони здоров’я Чернігівської ОВА, станом на 18 листопада в області зареєстровано 856 активних випадків коронавірусної хвороби.

Амбулаторно лікуються 775 хворих. Ще 81 — стаціонарно у закладах охорони здоров’я. Зокрема у Чернігівському районі — 29 пацієнтів (м. Чернігів — 16), Ніжинському — 17, Корюківському — 14, Новгород-Сіверському — 12 та Прилуцькому — 9.

Загалом за тиждень було госпіталізовано 68 хворих, виписано — 85 одужалих. Нині на кисневій періодичній підтримці перебувають 30 осіб.

Нагадуємо, що вакцинація — єдиний спосіб не допустити погіршення епідемічної ситуації, а також убезпечитися від важкого перебігу хвороби чи смерті від COVID-19. Тож записуйтеся на щеплення, щоб вберегти своє життя і здоров’я, а також — людей поруч.

На сьогодні в області проведено 879 463 щеплення проти Covid. Повну вакцинацію мають 394 673 особи. З-поміж них 272 людини отримали додаткову дозу, 72 613 — бустерну та 3 129 — дві бустерні.

На період воєнного стану українці можуть отримати безоплатні медичні консультації від національного контакт-центру Міністерства охорони здоров’я. Щоб отримати онлайн-допомогу від фахівців різних спеціальностей чи відповіді на актуальні питання у сфері охорони здоров'я, потрібно звернутися за номером 0-800-60-20-19.

За повідомленням Управління охорони здоров’я
Чернігівської обласної військової адміністрації

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь