A A A K K K
для людей із порушенням зору
Михайло-Коцюбинська територіальна громада
Чернігівська область, Чернігівський район

УЛЮБЛЕНА РОБОТА – ШЛЯХ ДО УСПІХУ

Дата: 16.12.2021 11:12
Кількість переглядів: 478

Історія успішного працевлаштування – від директорки Чернігівської районної філії Чернігівського обласного центру зайнятості Ірини Некрасової.

Сьогоднішня розповідь про вчорашнього безробітного Максима Двойноса, жителя села  Жукотки  Михайло-Коцюбинської територіальної громади Чернігівського району. Торік у грудні він звернувся до Чернігівської районної філії, оскільки закінчились його повноваження на посаді виконуючого обов’язки старости Михайло-Коцюбинської селищної ради. 

Упродовж семи років трудового стажу Максим Двойнос працював на різних роботах: і слюсарем з ремонту колісних транспортних засобів, і столяром, майже рік був головою Жукотківської сільської ради. 

Має досвід робітничих професій: тесляра та столяра, здобуті  у професійно-технічному училищі №18 міста Чернігова. Крім того, закінчив Херсонський національний технічний університет за спеціальністю «Інженер-механік».

Перебуваючи на обліку в Чернігівській районній філії, Максим отримав від фахівців повний спектр соціальних послуг, зокрема підбір роботи.

Майже дев’ять місяців він перебував у пошуках «своєї роботи», яка б відповідала досвіду, здобутим професіям та поклику душі. І коли цьогорічного вересня у базі даних Чернігівської районної філії з’явилась вакансія вчителя закладу загальної середньої освіти Михайло-Коцюбинської територіальної громади, кар’єрна радниця з працевлаштування запропонувала Максиму поспілкуватись з фахівчинею зі взаємодії з роботодавцями, яка вносила в систему відповідну вакансію.

Під час розмови з безробітним консультантка роботодавця Людмила Коротка запропонувала йому пройти співбесіду з директором Михайло-Коцюбинської гімназії і спробувати себе на посаді вчителя трудового навчання, оскільки він має відповідний професійний досвід.

Спочатку Максим вагався, адже робота в школі для нього була новою. Поспілкувавшись з директором гімназії Миколою Шпаком, всі сумніви розвіялись. 

Педагогічний колектив зустрів Максима Двойноса надзвичайно привітно. А діти з першого дня полюбили його уроки. Бо вчитель до роботи поставився відповідально, ретельно продумує кожне заняття, вміло використовує сучасне обладнання, що дає можливість застосовувати нові технології виготовлення виробів з деревини.

Тому лише за три місяці роботи його учні вже мають певні здобутки, зокрема I місце в олімпіаді з трудового навчання серед шкіл Михайло-Коцюбинської територіальної громади. На уроках Максим Двойнос навчає школярів 6-9 класів створювати користі речі для побутового вжитку. Хлопці із задоволенням виготовляють скалки, товкачки, сільнички з дерева, чим радують успіхами своїх рідних.  

Головна мета вчителя трудового навчання - привити дітям любов до праці, дати їм навички  роботи з різними інструментами та обладнанням, що знадобляться у дорослому житті.

Педагогічна діяльність Максимові дуже подобається, він кваліфіковано передає свою майстерність підростаючому поколінню. Роботою вчителя задоволене керівництво гімназії. Радіють його успіхам і працівники Чернігівської районної філії. Адже ціль, яку щодня ставлять перед собою фахівці – це і є вдало підібрані кадри для роботодавців, а для громадян – робота, яка приносить задоволення. І якби не своєчасна та злагоджена робота колективу Чернігівської районної філії, Максим Двойнос  міг би розминутися з цікавою професією вчителя. Тож чудово, що все склалося!

За інформацією Чернігівської районної філії Чернігівського обласного центру зайнятості


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь