A A A K K K
для людей із порушенням зору
Михайло-Коцюбинська територіальна громада
Чернігівська область, Чернігівський район

ТОВ «Чернігівгаз Збут»: за місяць заборгованість побутових споживачів зросла на 91 млн грн

Дата: 23.11.2021 16:12
Кількість переглядів: 275

 

За підсумками жовтня прострочена заборгованість побутових клієнтів ТОВ «Чернігівгаз Збут», що працює під брендом «ТВІЙ ГАЗЗБУТ», зросла на 32,8%. Наразі споживачі природного газу заборгували 370,6 мільйонів гривень. За підсумками вересня сума протермінованих фінансових зобов’язань складала 279 мільйонів гривень.

«Незважаючи на нестабільну ситуацію на ринку природного газу, ми убезпечили своїх побутових клієнтів від здорожчання палива. Завдяки тарифам «Твій газ Річний» та «Твій газ Рівномірний платіж» ціна газу для населення становить 7,99 грн та залишається незмінною до 1 травня наступного року. Однак рівень оплати спожитого в жовтні палива складає близько 60% від суми нарахувань. Борги продовжують зростати і вимивають обігові кошти підприємства, необхідні для стабільного проходження опалювального сезону», — повідомив директор ТОВ «Чернігівгаз Збут» В’ячеслав Зозуль.

Щоб ситуація із заборгованістю зі складної не перетворилася на загрозливу, менеджери знаходяться в діалозі з клієнтами — телефонують, надсилають електронні листи та повідомлення через Viber- та Telegram-ботів, нагадуючи про необхідність розраховуватись щомісяця до 25 числа.

Для найменш дисциплінованих споживачів фахівці щомісяця готують письмові нагадування про наслідки накопичення боргів, зокрема, про можливість їх стягнення в судовому порядку, що додасть до суми фінансових зобов’язань судові витрати (від 227 до 2270 гривень) та витрати виконавчого провадження.

«Ми розуміємо, що деякі наші клієнти не в змозі впоратись із заборгованістю самотужки, тому пропонуємо укласти договір реструктуризації. Це дасть змогу виплачувати борг поступово, протягом кількох місяців. Укладення такого договору, також дозволяє подати документи на отримання субсидії навіть за наявності заборгованості», — додав В’ячеслав Зозуль.

Для оформлення договору реструктуризації побутові споживачі можуть звернутися до будь-якого з 15 відділень «ТВІЙ ГАЗЗБУТ». Їх перелік та графік роботи можна знайти на офіційному сайті ТОВ «Чернігівгаз Збут», у розділі «Контакти». Також на сайті постачальника, за допомогою форми зворотнього зв’язку є можливість замовити консультацію менеджера, при заповненні необхідно вказати контактні дані ім’я, прізвище, номер телефону та номер особового рахунку.

 

«ТВІЙ ГАЗЗБУТ». Надійний та зручний для кожного.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь