Михайло-Коцюбинська територіальна громада
Чернігівська область, Чернігівський район

Михайло-Коцюбинська селищна рада вітає!

Дата: 19.11.2021 11:57
Кількість переглядів: 257

Шановні жителі Михайло-Коцюбинської  громади!

Щороку у третю неділю листопада ми відзначаємо Всеукраїнський день працівників сільського господарства, професійне свято людей, які годують усю країну.

Праця аграрія — важка, часом невдячна, примхлива, але вкрай важлива. Це підйоми удосвіта, планування, засівання, постійна турбота за майбутній урожай, жнива і підготовка поля до нового сезону. І так по колу, кожен рік. Але робота аграрія — це ще й неосяжні простори на світанку, золотисті поля пшениці, чисте ранкове повітря, гордість за вирощений врожай і безмежна любов до землі.

День працівників сільського господарства — це також свято усіх тих, хто переробляє сільськогосподарську продукцію, доглядає за тваринами, заготовляє корми, готує нам смачні ковбаси. Це величезний і потужний комплекс, який працює як єдиний механізм, де кожен працівник важливий.

Щиро вітаємо усіх працівників сільського господарства Михайло-Коцюбинської  громади з професійним святом. Нехай ваша нелегка праця завжди приносить вам задоволення, прогнози збуваються, плани перевиконуються, а погода буде привітною. Ви — серце нашої громади. Дякую вам за старанність, працьовитість та професіоналізм. Бажаю вам щастя, процвітання, міцного здоров’я і родинного затишку. Зі святом!

В.о. селищного голови Тамара Нємченко

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь