A A A K K K
для людей із порушенням зору
Михайло-Коцюбинська територіальна громада
Чернігівська область, Чернігівський район

ОБҐРУНТУВАННЯ технічних та якісних характеристик закупівлі Шкільні меблі для закладів Михайло-Коцюбинської селищної ради Чернігівського району Чернігівської області (за ЕЗС ДК 021:2015- 39160000-1 - Шкільні меблі)

Дата: 05.11.2021 14:23
Кількість переглядів: 486

Михайло-Коцюбинська селищна рада

Чернігівського району Чернігівської області

ОБҐРУНТУВАННЯ

технічних та якісних характеристик закупівлі Шкільні меблі для закладів Михайло-Коцюбинської селищної ради Чернігівського району Чернігівської області (за ЕЗС ДК 021:2015- 39160000-1 - Шкільні меблі), розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі

(оприлюднюється на виконання постанови КМУ № 710 від 11.10.2016 «Про ефективне використання державних коштів» (зі змінами)).

Найменування: Михайло-Коцюбинська селищна рада Чернігівського району Чернігівської області

Місцезнаходження: Україна, 15552, Чернігівська обл., Чернігівський р-н, смт. Михайло-Коцюбинське, вул. Шевченка, буд. 50.

Ідентифікаційний код замовника в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб — підприємців та громадських формувань: 04412509;

Категорія: 1 (органи державної влади та органи місцевого самоврядування, зазначені у пункті 1 частини першої статті 2 Закону)

Назва предмета закупівлі із зазначенням коду за Єдиним закупівельним словником (у разі поділу на лоти такі відомості повинні зазначатися стосовно кожного лота) та назви відповідних класифікаторів предмета закупівлі й частин предмета закупівлі (лотів) (за наявності): Шкільні меблі для закладів Михайло-Коцюбинської селищної ради Чернігівського району Чернігівської області (за ЕЗС ДК 021:2015- 39160000-1 - Шкільні меблі).

 

Вид та ідентифікатор процедури закупівлі: Відкриті торги.

Очікувана вартість та обґрунтування очікуваної вартості предмета закупівлі: 47500.00 грн. Визначення очікуваної вартості предмета закупівлі обумовлено статистичним аналізом загальнодоступної інформації про ціну предмета закупівлі на підставі затвердженої центральним органом виконавчої влади, що забезпечує формування та реалізує державну політику у сфері публічних закупівель, примірної методики визначення очікуваної вартості предмета закупівлі, а саме: згідно з пунктом 1 розділу ІІІ наказу Міністерства розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України від 18.02.2020  № 275 із змінами.

Розмір бюджетного призначення: 47500.00 грн., згідно з кошторисом на 2021 рік.

Обґрунтування технічнихта якісних характеристик предмета закупівлі. Термін постачання — з дати укладання договору по 31 грудня 2021 р.

Якісні та технічні характеристики заявленої кількості шкільних меблів визначені з урахуванням реальних потреб закладів Михайло-Коцюбинської селищної ради та оптимального співвідношення ціни та якості. Технічні та якісні характеристики визначено відповідно до цільового призначення меблів в закладах освіти, які підпорядковані Замовнику, та з урахуванням загальноприйнятих норм і стандартів для зазначеного предмета закупівлі.

Враховуючи зазначене, замовник прийняв рішення стосовно застосування таких технічних та якісних характеристик предмета закупівлі:

Найменування

Опис та характеристика

Кількість

1

Стіл учнівський одномісний антисколіозний

1-місний учнівський стіл з антисколіозним ефектом (кут нахилу 7 градусів)

Основні параметри та габаритні розміри столу

Стіл може регулюватися по висоті:

- 640 мм (№4) – для учнів зростом від 1450 мм до 1600 мм;

- 700 мм (№5) – для учнів зростом від 1600 мм до 1750 мм;

- 760 мм (№6) – для учнів зростом від 1750 мм.

Стіл учнівський 1-місний антисколіозний з площадкою регулюємий по висоті з полицею (№4-6)
Габаритні розміри : 700х585х640-760 мм.

Стіл складається з стільниці ергономічної форми (закруглені кути з 4-х сторін), екрану та полиці між металевими каркасами. На боковій стійці каркасу закріплений гачок. Стільниця столу складається з двох частин. Та частина стільниці що знаходиться із сторони сидячого розміщена під кутом 7°. Інша частина стільниці знаходиться в горизонтальному положенні. Стільниця містить отвір для стакану з канцелярським приладдям, та пенал.

Габаритні розміри столу

  • Ширина - 700 мм.
  • Глибина - 585 мм.
  • Висота - 708-828 мм
  • Висота до передньої частини стільниці - 640-760 мм.

Деревинні деталі столешні виготовлені з ДСП ламінованої, товщиною 18 мм кольору жасмин (лаванда) та екрану і полиці ДСП ламінованої, товщиною 16 мм. Крайки всіх деревинних елементів личкуються матеріалом для крайок – ПВХ:

  • Екран - 0,5 мм.
  • Полиця - 0,5 мм.
  • Стільниця - 1,0 мм.

Металеві частини стола учнівського виготовлені із круглої труби діаметром 32 мм і діаметром 25 мм та мають захисне декоративне покриття – емаль порошкова жовтого (сірого) кольору.

Регулювання висоти столу здійснюється за допомогою гвинтів по отворах каркасу і ніжки, між якими встановлена пластикова перехідна втулка.

На торцях каркасу закріплені пластикові наконечники, які запобігають травмуванню учнів та пошкодженню підлоги. Столи  повинні мати кольорове маркування згідно зростових груп червоного, зеленого та голубого кольорів. Також на металевому каркасі за допомогою лазерного гравіювання нанесена шкала  маркування ростових груп.

Маркування продукції лазером здійснюється якісно, а вся інформація відображається чітко.

На поверхні після лазерного гравіювання металу виходить довговічне зображення, стійке до зовнішніх впливів

Колір металевого каркасу: Салатовий,

Колір ДСП: лайм жовтий. Має бути стійким до миючих засобів та дезінфекційних засобів, дозволених для використання. Мати сучасний дизайн та привабливий вигляд.

 

20 шт.

2

Стілець полозковий з регулюванням висоти

Стілець Т-подібний на круглій трубі, регулюється на ростові групи №4-6
Габаритні розміри391х441х740-820 мм, 380-460 мм.
Розмір сидіння - 380х350 мм. 

Розмір спинки - 380х200 мм.

Сидіння та спинка виготовлені з гнуто-клеєної фанери (товщиною 8-9 мм) та вкриті лаком на водній основі.  Кути сидіння і спинки та передня крайка сидіння мають радіус заокруглення для запобігання травмування.

Каркас стільця виготовлено з круглої труби d32х1,2 мм, d25x1,2 мм та 30х15 мм з нанесенням порошкової фарби салатового кольору . Спинка та сидіння до каркасу кріпляться до пластин  грибоподібними гвинтами   та гайками, що є безпечним для учнів та запобігає псуванню одягу.
Регулювання висоти стільця здійснюється за допомогою гвинтів по отворах каркасу і ніжки, між якими встановлена пластикова перехідна втулка.
На торцях каркасу закріплені пластикові наконечники, які запобігають травмуванню учнів та пошкодженню підлоги.

Стільці повинні мати кольорове маркування згідно зростових груп червоного, зеленого та голубого кольорів.

Можливі кольори каркасів : салатовий,

Наприклад:

 

20 шт

 

3

Стіл модульний трапеція регульований по висоті

 

Стіл відповідає вимогам ДСТУ ГОСТ 22046:2004 “Меблі для навчальних закладів. Технічні умови”. Геометрія та розміри – у відповідності до  ДСТУ prEN 1729-1:2004 “Меблі. Стільці та столи для навчальних закладів. Функціональні розміри”. Безпека- у відповідності до  ДСТУ ENV 1729-2:2004 «Меблі. Стільці та столи для навчальних закладів. Вимоги безпеки та методи випробування»

Габаритні розміри  – 1155*520*H мм; 

Стіл модульний мобільний складається з металевого каркасу та стільниці, які з’єднані між собою гвинтовою стяжкою.

Каркас стола виконаний з труб 20х20х1,2; Ø27х1,2 та Ø22х1,2. Покриття – напилення зносостійкої порошкової фарби двох кольорів (окремо верх та низ каркасу). Регулювання по висоті здійснюється за допомогою телескопічно-з’єднаних труб різного діаметру, між якими встановлена пластикова муфта, та спеціальної гвинтової стяжки. Столи на двох ногах-опорах мають коліщата, що дозволяє легко переміщати столи в приміщені та швидко збирати їх у різні комбінації.

Стільниці виготовляються з різнокольорової ДСП товщиною 16 мм, класу емісії Е-1, та личкуються крайкою ПВХ товщиною не менше 2 мм.

   Стіл регулюється з 2 по 6 зростову групу   

 

1 шт.

4

Стілець дитячий

Стілець дитячий ростова група №3
Габаритні розміри: 300х315х340 мм. Вага: 2,16 кг.
Спинка та сидіння виготовляється із гнуто-клеєної фанери товщиною 7-8 мм. Фанера покривається акриловим лаком на водній основі. Каркас виготовляється з круглої металевої труби d16х1,2 мм. Покриття наноситься напиленням порошкових полімерних матеріалів. Торці труб захищені пластмасовими наконечниками d16 мм.

Колір каркасу: жовтий, салатовий  або сірий.

 

2 шт

 

5

Стілець шкільний напівм’який

Модифікація виробу: Стілець Чорний

Колір  каркаса: Чорний 

Матеріал оббивки: Шкірозамінник Вінілісшкіра  Колір  оббивки : Вінілісшкіра  чорна

Висота виробу: 820 мм 

Ширина  виробу: 430 мм 

Глибина виробу: 520 мм 

Висота  від  підлоги  до сидіння: 460 мм

Висота спинки: 360 мм 

Ширина сидіння: 380 мм 

Глибина сидіння:380 мм 

Максимальне навантаження на виріб: 120 кг

Вага виробу: 2,7 кг

 

6 шт

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь