A A A K K K
для людей із порушенням зору
Михайло-Коцюбинська територіальна громада
Чернігівська область, Чернігівський район

Освіта РАЗОМ в дії

Дата: 29.10.2021 08:48
Кількість переглядів: 229

«Освіта РАЗОМ» - продовжує свої практичні кроки. Таке гасло було прийнято на серпневій конференції у 2021 році педагогами Михайло-Коцюбинської громади та вже має практичні напрацювання.  Серед освітян організована робота творчих груп вчителів-предметників, які спілкуються з колегами громади онлайн. 

Протягом тижня, з 25.10.2021р по 29.10.2021р, для педагогів громади відбулися творчі зустрічі для вчителів-філологів, вчителів фізичної культури, заступників директорів з НВР та керівників закладів дошкільної освіти. Обговорили питання: «Компетентнісний підхід – місток, що єднає школу з реальним життям», «Сучасні освітні технології», «Основні завдання закладів освіти щодо рухової активності здобувачів освіти», «Світ дошкілля у запитаннях і відповідях», «Новітні підходи до організації інклюзивного середовища», «Основні аспекти впровадження НАССР в ЗДО».

РАЗОМ з педагогами громади працювали: Світлана МОЛОЧКО, в.о. завідувача філологічних дисциплін та методики їх викладання, старший викладач ЧОІППО ім. К.Д.Ушинського; Надія ЖЕРЕБЦОВА, методист відділу дошкільної та початкової освіти ЧОІППО ім. К.Д.Ушинського;  Ганна БАКУМЕНКО, завідувач ЗДО № 2 м. Чернігів, голова ради керівників ЗДО м.Чернігів та працівники відділу освіти, молоді, спорту, культури і туризму Михайло-Коцюбинської селищної ради.

Заступники директорів з НВР, які відповідають за організацію методичної роботи в закладі, брали участь в вебінарі від ЧОІППО ім. К.Д.Ушинського з теми «Розвиток творчого потенціалу учасників освітнього процесу закладу загальної середньої освіти через упровадження сучасних педагогічних технологій».

Зустрічі відбулися за ініціативи спеціалістів відділу освіти, молоді, спорту, культури і туризму  та за активної ПІДТРИМКИ ректора Чернігівського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти ім. К.Д.Ушинського  Анатолія Заліського.

За інформацією відділу освіти, молоді, спорту, культури і туризму

Михайло-Коцюбинської селищної ради



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь