A A A K K K
для людей із порушенням зору
Михайло-Коцюбинська територіальна громада
Чернігівська область, Чернігівський район

Спортивне свято «Молодь обирає здоров’я»

Дата: 29.06.2021 14:27
Кількість переглядів: 560

Спортивне свято «Молодь обирає здоровя» відгриміло 28 червня 2021 року на селищному стадіоні за підтримки обласного депутата Чернігівської обласної ради Олександра Демиденка та Михайло-Коцюбинської селищної ради в особі селищного голови Ніни Ворох.

Учасники - команди молоді зі старостинських округів та селища Михайло-Коцюбинське. Проходили естафети, змагалися з різних видів спорту: перетягування канату, штовхання гирі, шашки та мініфутбол.  

Глядачі з гордістю спостерігали за показовими виступами вихованців з велосипедного спорту, про високі спортивні досягнення яких розповів їх тренер Микола Кирієнко.

Не менш відомі не тільки на теренах Чернігівської області, а й на п’єдесталах України і вихованці з кікбоксингу ЧР ДЮСШ «Колос», а юні футболісти – вихованці відділення ЧР ДЮСШ «Колос» вибороли І місце в обласному Чемпіонаті з мініфутбол.

Переможцем у змаганнях зі спортивних естафет стала команда «Андріївська молодь», у перетягуванні канату найсильнішою виявилась команда з цікавою назвою «БЕМС» Шибиринівського старостинського округу, у змаганнях з шашок переміг Хропатий Владислав із Мньова, а у змаганнях зі штовхань гирі переміг Мироненко Олександр з Жукоток.

У фінальних змаганнях за Кубок на кращу футбольну команду змагалися команди Пакульського старостинського округу та команда селища Михайло-Коцюбинське. Перемогу отримали Михайло-Коцюбинці з рахунком 5:0.

Команда «Кархівські козаки» отримали нагороду за креативну атрибутику. Жіноча команда «Позитив» Дніпровського старостинського округу - за активну участь. Активними учасниками було відзначено і команди «Отаман» Ковпитського старостинського округу, команду «Комета» Ведильцівського старостинського округу, команду «Форсаж» Пакульського старостату та команду «Пльохівська молодь».

Свої музичні вітання учасникам свята дарували Аліна Друзь, Олена Долгополова, Ірина Недобой. Хореографічний колектив Михайло-Коцюбинської школи мистецтв із сучасним завзяттям продемонстрував свої здібності.

Фінальний акорд заходу – повітряні кульки «Молодь обирає здоровя».

Щиро вдячні Миколі Кирієнку за підготовку та допомогу в організації свята.

Велика подяка суддям змагань - Олексію Гальку, Ігорю Хамку, Дмитру Романенку та Олегу Процану.

Дякуємо всім командам-учасницям спортивного свята – без вас свято б не відбулося!

 

За матеріалами відділу освіти, молоді, спорту, культури і туризму Михайло-Коцюбинської селищної ради

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь