A A A K K K
для людей із порушенням зору
Михайло-Коцюбинська територіальна громада
Чернігівська область, Чернігівський район

ЧОРНОБИЛЬСЬКА ТРАГЕДІЯ – ЦЕ ГІРКА ІСТОРІЯ БЕЗ ЗАКІНЧЕННЯ

Дата: 27.04.2021 11:51
Кількість переглядів: 460

Фото без описуМинають роки і десятиліття, а чорний день Чорнобильської трагедії все одно хвилює людей і тих, кого він зачепив своїм недобрим крилом, і тих, хто народився далеко від покривдженої землі. 26 квітня 2021 року відділом освіти, молоді, спорту, культури і туризму Михайло-Коцюбинської селищної ради проведено зустріч, присвячену 35-й річниці трагедії на Чорнобильській атомній електростанції. Цей день об’єднав одним спогадом, однією печаллю, однією надією ліквідаторів, очевидців, керівництво громади та району. 

Серед присутніх на зустрічі земляки, яких чорнобильська доля не обійшла стороною. Савчук Віктор Іванович Луговський Віталій Михайлович Черкас Людмила Михайлівна Шатун Інна Михайлівна Стеченко Григорій Петрович Прядко Микола Семенович Черв’як Микола Михайлович Скуратович Анатолій Михайлович.

Голова Чернігівської районної ради Микола Феодосійович Силенко вручив грамоти Прядку Миколі Семеновичу та Черв’яку Миколі Михайловичу.

Селищний голова Ніна Володимирівна Ворох нагородила подарунками присутніх на зустрічі та вручила подяку голови Чернігівської обласної державної адміністрації Шатун Інні Михайлівні. За участі заступника селищного голови Марини Миколаївни Галько, голови Чернігівської обласної організації ветеранів Анатолія Михайловича Скуратовича обговорено проблемні питання, які хвилювали присутніх.

Також презентовано збірку «35 чорних птахів Чорнобиля». Мета заходу, ще раз згадати про трагічну подію, яка чорною датою увійшла до літопису людської цивілізації, вшанувати пам'ять загиблих, віддати шану тим, хто мужньо став у двобій з вогнем, брав участь у ліквідації наслідків Чорнобильської катастрофи, хто кидав свою рідну домівку і переселявся на чужину, але не втратив мужність, порядність та честь.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь