A A A K K K
для людей із порушенням зору
Михайло-Коцюбинська територіальна громада
Чернігівська область, Чернігівський район

Михайло-Коцюбинська селищна рада вітає!

Дата: 07.03.2021 15:27
Кількість переглядів: 791

Фото без опису

5 березня у Михайло-Коцюбинському Будинку культури  відбувся святковий захід  з нагоди Міжнародного Дня прав жінок та миру.

На вході до зали  жінок зустрічали  з чарівним кошиком, у якому для кожної представниці ніжної половини людства було прекрасне побажання. Усі присутні мали змогу переглянути виставку організовану Михайло-Коцюбинською публічною бібліотекою.

          На початку святкового заходу голова Михайло-Коцюбинської селищної ради Ніна Ворох разом із заступниками Олександром Балабушкою та Мариною Галько урочисто привітали жінок з весняним святом, вручили  подарунки і Грамоти за високий професіоналізм, сумлінну працю та з нагоди Міжнародного жіночого дня Діані Ященко, Валентині Романчук, Валентині Цокоті, Катерині Богуш, Аллі Борисенко, Валентині Пономаренко, Любові Шкардибарді, Ользі Гетті, Ніні Лутченко, Надії Багатюк, Ірині Ворох, Олені Мельниченко, Валентині Деркач, Ірині Панченко.

Також  було нагороджено учасників конкурсу на найкращу фотозону. Андріївський ЗДО, Пльохівська бібліотека-філія, Мньовська гімназія та Михайло-Коцюбинський ЗДО "Пролісок" отримали в подарунок квитки на концерт академічного ансамблю пісні і танцю "Сіверські клейноди" в Чернігівський обласний філармонійний центр.

 

Концертну програму подарували Сергій Тимошенко, Микола Ребенок, Ігор Манишев, Олексій Лактін та Оксана Квашніна, Олександр Швидкий та Евген Милейко.

Свято пройшло в затишній та теплій атмосфері, адже присвячувалося жінці, яка, як і весна, зігріває душі та благословляє світ на добро, а учасники художньої самодіяльності своїми виступами подарували присутнім чудовий настрій.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь