Михайло-Коцюбинська територіальна громада
Чернігівська область, Чернігівський район

Чернігівський обласний центр соціальних служб повідомляє, що на початку листопада 2020 року Всеукраїнською благодійною організацією «Асоціація благодійників України» оголошено старт нового етапу Національного конкурсу «Благодійна Україна – 2020»

Дата: 02.02.2021 09:57
Кількість переглядів: 385

 Чернігівський обласний центр соціальних служб повідомляє, що на початку листопада 2020 року Всеукраїнською благодійною організацією «Асоціація благодійників України» оголошено старт нового етапу Національного конкурсу «Благодійна Україна – 2020» (далі – Конкурс).

Мета Конкурсу: підтримка волонтерського руху України, визнання українського волонтерства як унікального явища сьогодення; сприяння розвитку благодійництва, як національної традиції, узагальнення і поширення інформації про кращі практики у сфері благодійництва.

Завдання Конкурсу: популяризація благодійництва, меценатства та волонтерства, їхніх організацій та ефективних практик; визначення кращих благодійників, меценатів та волонтерів, їхніх організацій та ефективних практик, інших колективів та організацій, які реалізували значні благодійні проєкт та акції в Україні протягом звітного року; інформування суспільства про кращі практики благодійної діяльності; популяризація та заохочення широкого кола громадян до благодійності.

Переможців на загальнодержавному рівні визначатимуть в 16-ох основних, 3-ох індивідуальних та 4-ох спеціальних номінаціях.

Просимо посприяти в інформаційній підтримці шляхом розміщення оголошення на офіційних веб-сайтах та розповсюдження інформації щодо проведення Конкурсу серед громадськості, закладів соціальної сфери, благодійників, волонтерів, меценатів тощо.

Кінцевий термін подачі заявок для участі у Конкурсі 01 березня 2021 року.

Додаткову інформацію про Конкурс (умови, критерії, порядок оцінювання) можна отримати на офіційному вебсайт Національного конкурсу «Благодійна Україна» (www.blagoukraine.org, https://vboabu.org.ua, https://bit.ly/382H0tD, Facebook: BlagodijnaUkraina).

У разі поданої заявки на участь у Конкурсі просимо повідомити Чернігівський обласний центр соціальних служб до  15 березня 2021 року.

Завантажити: Зразок заявки 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь