A A A K K K
для людей із порушенням зору
Михайло-Коцюбинська територіальна громада
Чернігівська область, Чернігівський район

12 січня  у Михайло-Коцюбинській селищній раді  під головуванням селищного голови Ніни Ворох відбулася нарада-навчання за участі представників старостинських округів та виконавчих органів  Михайло-Коцюбинської селищної ради.

Дата: 13.01.2021 10:08
Кількість переглядів: 453

12 січня  у Михайло-Коцюбинській селищній раді  під головуванням селищного голови Ніни Ворох відбулася нарада-навчання за участі представників старостинських округів та виконавчих органів  Михайло-Коцюбинської селищної ради.

В роботі наради прийняла участь Алла Кріса  начальник  відділу грошових виплат і компенсацій Управління соціального захисту населення Чернігівської РДА, яка    ознайомила присутніх з  питанням  організації роботи по соціальному захисту населення щодо  якісного та фахового прийому документів для призначення субсидій, державної допомоги  та компенсацій у громаді.

 У ході наради разом з першим заступником голови селищної ради Олександром Балабушкою було  обговорено питання організації роботи  по напрямках економічного розвитку, комунальної власності, земельних відносин, ЖКГ, капітального ремонту та благоустрою громади.

Під час наради заступник селищного голови Марина Галько детально проаналізувала роботу по напрямках освіти, сім’ї, дітей, молоді, спорту, культури, охорони здоров’я та інформаційної діяльності  у громаді. Звернула увагу на певні питання цієї сфери у старостинських округах.

Секретарем селищної ради Тамарою Нємченко для обговорення на нараді актуальним було визначено питання  про організацію роботи старост та депутатського корпусу.

Про забезпечення  стану трудової дисципліни  у виконавчому комітеті Михайло-Коцюбинської селищної ради було проведено роботу керуючим справами (секретарем) Катериною Бабич.

 Про ведення обліку дітей дошкільного віку відповідно до законодавства України  інформувала начальник відділу освіти, молоді, спорту, культури та туризму Лідія Гаєвська.

Для представників старостинських округів з приводу статистичних звітів, погосподарського обліку та житлового фонду надала роз’яснення Олена Мельниченко головний спеціаліст зпитань комунальної власності, ЖКГ та земельних питань.

За підсумками наради надано відповідні доручення.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь