A A A K K K
для людей із порушенням зору
Михайло-Коцюбинська територіальна громада
Чернігівська область, Чернігівський район

Відкриття головної ялинки громади

Дата: 18.12.2020 15:31
Кількість переглядів: 678

Фото без описуДіти дуже люблять зимові свята! Вони з нетерпінням чекають їх настання, щоб зануритися в чарівну атмосферу радості і веселощів, а потім знайти під ялинкою довгоочікуваний подарунок. Відкриває новорічні свята – День Святого Миколая. Саме цього дня Святий Миколай приходить до кожної дитини й кладе під подушку дарунок.

  За доброю традицією 18 грудня в Михайло-Коцюбинській територіальній  громаді провели відкриття Новорічної ялинки та поєднали його зі щорічним фестивалем «Яскраві зіроньки громади». На свято відкриття Новорічної ялинки зібралися талановиті, розумні, творчі, мужні, допитливі, спортивні хлопчики і дівчатка, які  впродовж року наполегливо оволодівали знаннями, перемагали на олімпіадах, на спортивних аренах, здобували для рідної громади, своїх шкіл високі нагороди і  звання, брали участь у різноманітних конкурсах та акціях. Були нагороджені діти, які брали участь у передноворічному онлайн конкурсі «Здивуй Святого Миколая» Лебедєв Максим, вихованець Ведильцівського ЗДО, та Гужва Марія, учениця М-Коцюбинської гімназії.

Голова Михайло-Коцюбинської селищної ради Ніна Ворох, заступник голови Марина Галько та начальник відділу освіти,молоді, спорту, культури і туризму  Лідія Гаєвська привітали усіх присутніх зі святом. Селищною  радою були закуплені солодкі подарунки, якими святий Миколай привітав учасників наприкінці свята. Великий телевізор подарували для талановитих діток класу образотворчого мистецтва Михайло-Коцюбинської Школи мистецтв.

Прикладом для діток-«яскравих зіроньок» стали їх наставники-педагоги, творчі, талановиті, які постійно розвиваються і не зупиняються на місці. Учасників, лауреатів та переможця Всеукраїнського конкурсу «Учитель року - 2021»  також було відзначено на заході.

Свято вийшло яскравим та веселим. У дітей і дорослих  воно залишило у душі тепло та світло, надію на щасливе майбутнє. 

 

За інформацією відділу освіти, молоді, спорту, культури і туризму

М-Коцюбинської селищної ради



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь