A A A K K K
для людей із порушенням зору
Михайло-Коцюбинська територіальна громада
Чернігівська область, Чернігівський район

Відбулися засідання сесій та виконавчого комітету

Дата: 16.12.2020 16:17
Кількість переглядів: 673

4 грудня  2020 року відбулося II пленарне засідання першої сесії ради VIII скликання під головуванням Михайло-Коцюбинського  селищного голови Ніни Ворох.

На початку пленарного засідання було затверджено порядок денний сесії з 29 питань. В результаті таємного голосування секретарем Михайло-Коцюбинської селищної ради було обрано Тамару Нємченко. Першим заступником селищного голови затверджено Олександра Балабушку, заступником селищного голови - Марину Галько. Також було затверджено Катерину Бабич керуючою справами (секретарем) виконавчого комітету. Депутати утворили постійні комісії селищної ради, затвердили їх персональний склад та  Положення про постійні комісії Михайло-Коцюбинської селищної  ради.

Наступним кроком було  затвердження старост Андріївського, Ведильцівського, Дніпровського, Жукотківського, Кархівського, Ковпитського, Левковицького, Мньовського, Пльохівського, Шибиринівського старостинського округу Михайло-Коцюбинської селищної ради.

Далі було утворено виконавчий комітет Михайло-Коцюбинської селищної ради, затверджено його  персональний склад та розглянуто ряд  інших  питань.

На завершення роботи сесії голова селищної ради повідомила депутатів ради, що відповідно до Закону України «Про запобігання корупції» та Виборчого кодексу України депутати зобов’язані впродовж 15 днів з дня набуття повноважень депутата селищної ради подати електронну декларацію особи, уповноваженої на виконання функцій місцевого самоврядування за 2019 рік за формою, що визначена Національним агентством з питань запобігання корупції.

 

16 грудня 2020 року відбулося  перше пленарне засідання  другої (позачергової) сесії восьмого скликання Михайло-Коцюбинської селищної ради під головуванням селищного голови Ніни Ворох. На розгляд депутатів було винесено  16 питань.

Основними питаннями  порядку денного засідання  були  питання початку реорганізації Пакульської сільської ради Чернігівського району та області шляхом приєднання до Михайло-Коцюбинської селищної ради, визначення Пакульського старостинського округу та затвердження старости Пакульського старостинського округу. Більшістю голосів  старостою  Пакульського старостинського округу  затверджено Вікторію Дацюк.

Також було затверджено регіональні програми на 2021 рік та розглянуто інші питання  порядку денного  засідання сесії.

 

Цього ж дня відбулося засідання виконавчого комітету  Михайло-Коцюбинської селищної ради в новому складі. На початку  засідання селищний голова привітала  присутніх з початком роботи та побажала конструктивної і плідної  співпраці на благо розвитку  громади.

Під час  засідання було розглянуто  53 питання порядку денного та прийнято відповідні рішення.

 

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь