A A A K K K
для людей із порушенням зору
Михайло-Коцюбинська територіальна громада
Чернігівська область, Чернігівський район

Забезпечення якості освіти в сучасних умовах

Дата: 24.09.2020 08:29
Кількість переглядів: 512

Фото без описуКерівники закладів загальної середньої освіти М-Коцюбинської ОТГ 23.09.2020р. взяли участь  в онлайн-інтерактиві  освітнього менеджера «Забезпечення якості освіти в сучасних умовах»  від  управління Державної служби якості освіти у Чернігівській області.

З вітальним словом виступила Тетяна Маханькова, начальник управління Державної служби якості освіти у Чернігівській області.

Про перші кроки роботи закладу освіти над  Стратегію розвитку закладу розповіла  Ірина УСІК, заступник начальника управління – начальник відділу інституційного аудиту управління Державної служби якості освіти у Чернігівській області. Акцентована увага керівників закладів освіти громади на  необхідності розробки, місії та  баченні закладу  через 5,10 років.

Про прозорість та інформаційну відкритість закладу освіти розповів Олександр ДЕМЧЕНКО, начальник відділу моніторингу, позапланового контролю закладів освіти та взаємодії з органами місцевого самоврядування управління Державної служби якості освіти у Чернігівській області. Провів аналіз діяльності закладів освіти громади з даного питання та наголосив, що «прозорість та інформаційну відкритість закладу освіти – вимога законодавства».

Вікторія ЧЕРЕВКО, провідний спеціаліст відділу моніторингу, позапланового контролю закладів освіти та взаємодії з органами місцевого самоврядування управління Державної служби якості освіти у Чернігівській області надала безкоштовні ресурси конструкторів сайтів закладів освіти

 

 

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь