A A A K K K
для людей із порушенням зору
Михайло-Коцюбинська територіальна громада
Чернігівська область, Чернігівський район

Активне профспілкове життя

Дата: 07.09.2020 11:07
Кількість переглядів: 713

У серпні 2020 року Первинною  профспілковою організацією Михайло-Коцюбинської об’єднаної територіальної громади професійної спілки працівників державних установ України (Далі – профспілка) була організована поїздка спілчан до Національного історико-культурного заповідника «Качанівка». Заповідник розташований в селищі Качанівка Ічнянського району Чернігівської області. Національний історико-культурний заповідник "Качанівка" був створений на базі єдиної в Україні вцілілої дворянської садиби кінця ХVІІІ – початку ХХ століть.

Фото без опису

 

У той же день члени профспілки відвідали Дендрологічний заповідник «Тростянець» НАН України в селищі Тростянець  Ічнянського району. Цей парк-памятка садово-паркового мистецтва середини XIX століття був створений завдяки зусиллям і коштам Івана Михайловича Скоропадського.

До слова, це лише одна з багатьох пізнавальних поїздок, які організовує для своїх спілчан профспілка. Фото без опису

Фото без опису

У 2018 році  члени профспілки відвідали Музей народної творчості та побуту (Пирогово). Це головна етнографічна скарбниця нашої країни. Тут на 150 га, розкинувся Музей народної архітектури та побуту – архітектурно-ландшафтний комплекс під відкритим небом, який розповідає про всі історико-етнографічні райони України.

Фото без описуФото без опису

 

Влітку 2019 року профспілкою була організована екскурсія до ландшафтного парку Александрія, що знаходиться в с. Буки Київської області. Цей парк  облаштований місцевим бізнесменом Іваном Сусловим.  Фото без опису

Того ж дня члени профспілки відвідали с. Ковалівку Васильківського району Київської області. Це невеличке, але дуже гарне та надзвичайне затишне село з добре розвиненою інфраструктурою. Побачивши на власні очі всю цю красу розумієш, що недарма цей райський куточок називають маленькою Швейцарією.

 

Восени 2019 року члени профспілки відвідали місто Любеч – одне із стародавніших давньоруських міст. Перша літописна згадка про Любеч відноситься до 882 р., але існував він значно раніше. Фото без описуФото без опису

Повертаючись додому учасники поїздки побували ще й на Голубих озерах, що розташовані у сосновому лісі поблизу с. Олешня Ріпкинського району Чернігівської області. Ці озера з блакитним відтінком, який воді надає кварцовий пісок, що лежить на дні. Аромати соснового лісу, жовтогарячі обриви та білі пляжі, молоді сосонки на берегах створюють довкола озер особливу й затишну ауру.

Після поїздок всі повертаються додому трохи втомлені, але дуже задоволені й переповнені позитивними емоціями, новими знаннями та враженнями.

Щоб гарно працювати, треба гарно відпочивати! І тому профспілка і на майбутнє планує продовжити   організацію активного та веселого відпочинку своїх спілчан, адже спільний відпочинок підвищує ефективність командної роботи, згуртовує та об’єднує колектив, підвищує мотивацію на досягнення спільних цілей.

За інформацією профспілки

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь