Михайло-Коцюбинська територіальна громада
Чернігівська область, Чернігівський район

Увага: літо! Небезпека, яка підстерігає дітей на канікулах

Дата: 26.06.2020 10:34
Кількість переглядів: 641

Фото без описуЛіто – це пора відпочинку дітей і особливої відповідальності дорослих за їх життя і здоров’я, це час, коли дітей підстерігає безліч небезпек. Відсутність батьківського нагляду та велика кількість вільного часу – «гримуча суміш», яка не завжди йде на користь дітям. За статистикою, в Україні щодня сотні дітей наражаються на небезпеку, п’ять із цих випадків, на жаль, закінчуються трагічно.

 У зв'язку з цим, Служба у справах дітей виконавчого комітету Михайло-Коцюбинської селищної ради  звертається до батьків з проханням не залишати дітей без нагляду! 

       Особливо у літній період пильнуйте за дитиною біля водних об'єктів. Виховуйте у малечі навички культури безпечної поведінки, обережність у поводженні з вогнем, газом, водою, побутовою хімією, ліками, демонструючи на власному прикладі. Знайдіть декілька хвилин на відверту розмову з дітьми про це. Пам'ятайте, що вимірюватимуться ці хвилини ціною життя. Біда може статися саме тоді, коли діти залишаються самі, адже небезпека чатує на кожному кроці. Тому дуже важливим є постійно навчати підростаюче покоління правилам безпеки. А щоб неждана мить не стала початком великої біди - потрібно давати дітям чіткі рекомендації, як діяти в тій чи іншій ситуації.

     Нагадуємо!!! Діти віком до 16 років з 22.00 до 06.00 год можуть перебувати у закладах, в яких провадиться діяльність у сфері розваг, або закладах громадського харчування лише в присутності принаймні одного з батьків або законного представника дитини або особи, яка її супроводжує і несе за неї персональну відповідальність. 

       Пам'ятайте, що життя наших дітей залежить тільки від нас самих!

      Начальник Служби у справах дітей                                  Ірина ПАНЧЕНКО

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь