Михайло-Коцюбинська територіальна громада
Чернігівська область, Чернігівський район

Увага: літо! Небезпека, яка підстерігає дітей на канікулах

Дата: 26.06.2020 10:34
Кількість переглядів: 654

Фото без описуЛіто – це пора відпочинку дітей і особливої відповідальності дорослих за їх життя і здоров’я, це час, коли дітей підстерігає безліч небезпек. Відсутність батьківського нагляду та велика кількість вільного часу – «гримуча суміш», яка не завжди йде на користь дітям. За статистикою, в Україні щодня сотні дітей наражаються на небезпеку, п’ять із цих випадків, на жаль, закінчуються трагічно.

 У зв'язку з цим, Служба у справах дітей виконавчого комітету Михайло-Коцюбинської селищної ради  звертається до батьків з проханням не залишати дітей без нагляду! 

       Особливо у літній період пильнуйте за дитиною біля водних об'єктів. Виховуйте у малечі навички культури безпечної поведінки, обережність у поводженні з вогнем, газом, водою, побутовою хімією, ліками, демонструючи на власному прикладі. Знайдіть декілька хвилин на відверту розмову з дітьми про це. Пам'ятайте, що вимірюватимуться ці хвилини ціною життя. Біда може статися саме тоді, коли діти залишаються самі, адже небезпека чатує на кожному кроці. Тому дуже важливим є постійно навчати підростаюче покоління правилам безпеки. А щоб неждана мить не стала початком великої біди - потрібно давати дітям чіткі рекомендації, як діяти в тій чи іншій ситуації.

     Нагадуємо!!! Діти віком до 16 років з 22.00 до 06.00 год можуть перебувати у закладах, в яких провадиться діяльність у сфері розваг, або закладах громадського харчування лише в присутності принаймні одного з батьків або законного представника дитини або особи, яка її супроводжує і несе за неї персональну відповідальність. 

       Пам'ятайте, що життя наших дітей залежить тільки від нас самих!

      Начальник Служби у справах дітей                                  Ірина ПАНЧЕНКО

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь