A A A K K K
для людей із порушенням зору
Михайло-Коцюбинська територіальна громада
Чернігівська область, Чернігівський район

Вітання зі сльозами на очах

Дата: 08.05.2020 14:55
Кількість переглядів: 1003

 

     На календарі знову 8 та 9 травня.  Стало доброю традицією з боку представників влади до Дня Перемоги над нацизмом  у Другій світовій війні відвідувати ветеранів. І цей рік не став винятком.

6 та 7 травня виконуюча обов’язки голови Михайло-Коцюбинської селищної ради Ніна Ворох разом із заступниками  Віктором  Єремою, Віктором Івахненком та головою районної ветеранської організації Валуйським Олександром Івановичем завітали до сивочолих фронтовиків Другої світової війни, привітали їх із 75-ю річницею Перемоги над нацистськими загарбниками. З нагоди свят представники влади вручили від громади цінні подарунки по 500 грн, а найстаршим ветеранам ще й річну підписку на районну газету "НК". Вручаючи подарунки та квіти, Ніна Ворох побажала усім ветеранам міцного здоров'я, злагоди, добробуту та добра. «Дякуємо вам за ваш подвиг, за те, що відстоювали мир. Низький уклін і щира вдячність. Пишаємося вашими заслугами», – сказала виконуюча обов’язки голови.

Через карантинні заходи нажаль неможливо провести святкові заходи,  саме тому   усіх ветеранів представники громади вітали адресно.

Це  жителі нашої громади: Бригинець Володимир Євтихійович, Ведь Іван Іванович, Токар Віктор Йосипович, Томилко Марія Іванівна, Булат  Любов Юзарівна, Руденок Федір Іванович,  Власенко Павло Йосипович, Вусатюк Зінаїда Яківна, Команда Олександр Миколайович, Титенок Іван Максимович, Сірий Іван Данилович, Хропатий Михайло Іванович,Тищенко Ольга Петрівна, Ригель Василь Тимофійович, Носенок Олексій Іваанович, Крепосна Катерина Михайлівна, Шолох Євгенія Анисимівна, Попок Ганна Михайлівна.

Ветерани зі сльозами на очах розповідали про свій життєвий шлях, про роки воєнного лихоліття, ділилися радощами і проблемами сьогодення, дякували за візит, за те, що їх пам’ятають.

В ці знаменні дні не залишаймо ветеранів без належної уваги, доброго слова, моральної підтримки. Ніщо не зігріє так серце, як повага і шана оточуючих, рідних та близьких. Вона подарує їм сили і енергії ще на довгі роки.

Після привітань ветеранів представники селищної ради вшанували загиблих у тій страшній війні  покладанням квітів до  Меморіалу.

Пам'ятаємо! Перемагаємо!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь