A A A K K K
для людей із порушенням зору
Михайло-Коцюбинська територіальна громада
Чернігівська область, Чернігівський район

Дні популяризації економічного розвитку в Михайло-Коцюбинській громаді. День другий.

Дата: 05.03.2020 15:22
Кількість переглядів: 615

За круглим столом, під назвою "Підприємницька ініціатива в громаді", спілкувалися і обговорювали актуальні проблеми представники місцевої влади, бізнесу та банківської сфери.

Далі, під час ознайомлення з діяльністю місцевого сільгоспвиробника - підприємства "ім. Войкова" Олексія Климчука присутні мали змогу побачити  сільськогосподарську техніку, тваринницьку ферму,  оновлену сушарню для зерна, спеціальну машину з виготовлення кормів. Важливо те, що все це постійно оновлюється, не дивлячись на відсутність зовнішніх інвестицій.
Наступна локація - невелика пилорама, яка дає робочі місця для декількох місцевих жителів, а заодно і допомагає за потреби місцевій громаді у проведенні робіт по благоустрою. Підприємець Віктор Красножон, розповів про ринки збуту, постачальників сировини, асортимент продукції, яку виготовляє  його підприємство.
Ну і завершальним акордом заходу стало відвідування еко-садиби "Загатка" в Дніпровському старостинському окрузі. ЇЇ власник Олександр Горбач щиро поділився інформацією про свою гордість - сучасну, комфортабельну садибу європейського класу з усіма зручностями на березі Дніпра.
На думку учасників заходу, дані приклади є позитивним стимулом для розвитку підприємництва, що в свою чергу, сприятиме економічному розвитку і благополуччю громади.

Інноваційна економіка та інвестиції, сільський розвиток, розвиток людського потенціалу, розвиток туризму, побудува співпраці між громадами це і є впевнений крок у майбутнє.



Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь