A A A K K K
для людей із порушенням зору
Михайло-Коцюбинська територіальна громада
Чернігівська область, Чернігівський район

ВЕЧОРНИЦІ ПО-АНДРІЇВСЬКІ

Дата: 09.12.2019 11:37
Кількість переглядів: 696

Фото без опису

5 грудня 2019 року з метою підвищення педагогічної майстерності, забезпечення професійного розвитку особистості, обміну досвідом у Михайло-Коцюбинській громаді, на базі Андріївської ЗОШ І-ІІІст., проведено семінар народознавчого спрямування для заступників директорів з виховної роботи, педагогів-організаторів та класних керівників, під назвою «Андріївські вечорниці», який очолили методист відділу освіти, молоді, спорту, культури і туризму Лариса Загрива та спеціаліст Олена Доброговська.

З цікавим, насиченим життям школи та села Андріївка гостей семінару познайомив фільм «Дошкілля, школа і село», режисерами якого стали учні.

Учасники семінару ознайомилися з експозицією виробів Тамари Іванівни Шуст, майстрині декоративно-прикладного мистецтва, жительки села Андріївка, лауреата премії Василя Еллана-Блакитного 2019 року.

Про аспекти діяльності класного керівника сучасного загальноосвітнього закладу розповіла Перелука Лариса Іванівна, заступник директора з навчально-виховної роботи Андріївської ЗОШ, під час методичного перехрестя «Як зробити виховну роботу в школі ефективною».

Емоційною родзинкою зустрічі стало театралізоване дійство «Андріївські вечорниці» з аутентичними піснями, запальними танцями та ворожінням, в якому свою акторську майстерність продемонстрували вчителі та учні школи. Цікавим і дуже позитивним був майстер-клас «Оберіг із солоного тіста» від Ірини Соколової, вихователя Андріївського ЗДО «Янголятко». Всі завзято і з чистими помислами взялися до роботи, адже при виготовленні оберега-янгола вкрай важливий позитивний настрій, думки та емоції, бо він вбирає енергетику майстра.

Семінар був цікавим, корисним та пройшов в атмосфері творчої співпраці. Педагогічні працівники отримали цікаві знання, позитивні емоції та сподіваємося досягли внутрішньої гармонії від зустрічі.

За інформацією

відділу освіти, молоді, спорту, культури і туризму

М-Коцюбинської селищної ради



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь