A A A K K K
для людей із порушенням зору
Михайло-Коцюбинська територіальна громада
Чернігівська область, Чернігівський район

4 листопада представники Михайло-Коцюбинської селищної ради побували з робочим візитом у селі Жидиничі та селищі Ревунів Круг.

Дата: 05.11.2019 08:18
Кількість переглядів: 703

Фото без опису

4 листопада представники Михайло-Коцюбинської селищної ради побували з робочим візитом у селі Жидиничі та селищі Ревунів Круг.

У зустрічі взяли участь виконуюча обов'язки голови Михайло-Коцюбинської селищної ради Ніна Ворох та заступники голови Віктор Єрема, Віктор Івахненко та в.о. старости Ковпитського старостинського округу Алла Печерна.

 Метою зустрічі було знайомство з територією старостинського округу, місцевим населенням та їх потребами. Адже об'єднана громада хоч й існує вже певний час, але ці населені пункти тільки 30.06.2019 року приєдналися до Михайло-Коцюбинської громади. Ковпитський старостинський округ до якого вони входять ще знаходиться на стадії реорганізації, але представники влади не стоять осторонь проблем та намагаються допомогти у розв'язанні питань та проблем місцевих жителів. Під час зустрічі керівництво громади відповіли на ряд актуальних запитань. Жителі громади підіймали питання щодо пасажирських перевезень, надання медичних послуг у віддалених населених пунктах, аварійних дерев, стихійних сміттєзвалищ, ремонту колодязів і навіть якості газу в балонах та послуг мобільного зв'язку. Пропозиції, які надійшли від жителів громади будуть опрацьовані в рамках законодавства та повноважень місцевого самоврядування.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь