Михайло-Коцюбинська територіальна громада
Чернігівська область, Чернігівський район

4 листопада представники Михайло-Коцюбинської селищної ради побували з робочим візитом у селі Жидиничі та селищі Ревунів Круг.

Дата: 05.11.2019 08:18
Кількість переглядів: 725

Фото без опису

4 листопада представники Михайло-Коцюбинської селищної ради побували з робочим візитом у селі Жидиничі та селищі Ревунів Круг.

У зустрічі взяли участь виконуюча обов'язки голови Михайло-Коцюбинської селищної ради Ніна Ворох та заступники голови Віктор Єрема, Віктор Івахненко та в.о. старости Ковпитського старостинського округу Алла Печерна.

 Метою зустрічі було знайомство з територією старостинського округу, місцевим населенням та їх потребами. Адже об'єднана громада хоч й існує вже певний час, але ці населені пункти тільки 30.06.2019 року приєдналися до Михайло-Коцюбинської громади. Ковпитський старостинський округ до якого вони входять ще знаходиться на стадії реорганізації, але представники влади не стоять осторонь проблем та намагаються допомогти у розв'язанні питань та проблем місцевих жителів. Під час зустрічі керівництво громади відповіли на ряд актуальних запитань. Жителі громади підіймали питання щодо пасажирських перевезень, надання медичних послуг у віддалених населених пунктах, аварійних дерев, стихійних сміттєзвалищ, ремонту колодязів і навіть якості газу в балонах та послуг мобільного зв'язку. Пропозиції, які надійшли від жителів громади будуть опрацьовані в рамках законодавства та повноважень місцевого самоврядування.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь