Михайло-Коцюбинська територіальна громада
Чернігівська область, Чернігівський район

Акція "Зігріта старість!" в селі Дніпровське Михайло-Коцюбинської ОТГ

Дата: 30.10.2019 14:46
Кількість переглядів: 590

Фото без опису           В селі Дніпровське, яке входить до Михайло-Коцюбинської ОТГ  з нагоди 75-річниці Дня вигнання нацистських окупантів з України відбулися заходи вшанування пам’яті загиблих.  Розпочали захід з урочистого покладання квітів до пам’ятника загиблим воїнам. Після покладання присутні взяли участь в акції "Зігріта старість!" започаткованій з ініціативи "Спілки жінок Чернігівщини" в особі Лариси Юрченко та редактора газети "НК" Наталії Бушай та  голови ветеранської організації Чернігівського району Анатолія Скуратовича. Акцію пітримали  в.о. голови Михайло-Коцюбинської селищної ради Ніна Ворох та староста Дніпровського старостинського округу Валентина Деркач..
     

Першою до кого завітали учасники акції "Зігріта старість" стала одинока жителька села Дніпровське (пенсіонерка з інвалідністю) Кирієнко Галина Григорівна. В рамках цієї акції Ніна Ворох вручила  Галині Григорівні продуктовий набір від громади. Лариса Юрченко від "Спілки жінок Чернігівщини" презентувала вдові теплі речі. Наталія Бушай від команди своєї редакції надала грошову допомогу в розмірі 500 гривень. Анатолій Скуратович від ветеранської організації подарував пенсіонерці набір гігієнічних засобів.


       "Акцію "Зігріта старість" ми будемо поширювати та підтримувати на території всієї нашої громади. У нашій країні найбільш соціально незахищеними людьми залишаються старі — особливо самотні, немічні та тяжкохворі. Ми обов’язково повинні підтримувати тих, хто потребує нашої допомоги !" - зазначила в.о. голови Михайло-Коцюбинської селищної ради Ніна Ворох.
        Повага до людей похилого віку — один із принципів людяності та моралі. Тому дуже важливо не відвертатися від їхніх проблем, а цілком підтримувати й допомагати. Те, що є дрібницею для нас, для людей похилого віку стає великою цінністю. А від нас потрібно зовсім небагато — бути трішки добрішим, допомагати й підтримувати самотніх, знати, що комусь завдяки нашій підтримці стало трохи легше жити. Це просто — і це дуже важливо. Спішіть творити добро!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь