A A A K K K
для людей із порушенням зору
Михайло-Коцюбинська територіальна громада
Чернігівська область, Чернігівський район

Новий автобус від громади було вручено Михайло-Коцюбинській гімназії на Олімпійському уроці

Дата: 17.10.2019 16:57
Кількість переглядів: 1111

Фото без опису17 жовтня у Михайло-Коцюбинській гімназії пройшов Олімпійський урок. Розпочалося свято дуже приємним сюрпризом. В урочистій обстановці  виконуюча обов’язки голови Михайло-Коцюбинської селищної ради Ніна Ворох вручила ключі та документи на новий шкільний автобус  « ISUZU» (придбаний за кошти інфраструктури вартістю 1858800 гривень)  директору Михайло-Коцюбинської гімназії Миколі Шпаку, які він в свою чергу передав  водієві гімназії. Ніна Ворох привітала школярів та педагогів з  цією знаковою подією, зазначивши що, шкільний автобус не тільки підвозитиме дітей до гімназії, а ним учні також зможуть виїжджати на конкурси, змагання та екскурсії, розширюючи свій кругозір.

 Начальник відділу освіти, молоді, спорту, культури та туризму Лідія Гаєвська  підкреслила, що увага до підростаючого покоління дуже велика, адже саме теперішнім учням у майбутньому продовжувати розбудовувати  країну. Місцева влада робить все для того, щоб для тих, хто навчається і працює в освітніх закладах, були створені якнайкращі умови. І вручення автобуса – реальне тому підтвердження.

Директор Михайло-Коцюбинської гімназії Микола Шпак побажав учням, які стануть пасажирами автобуса, щасливої дороги та нових досягнень, і   щоб транспортний засіб довго та якісно слугував в організації підвезення учнів та педагогів.

Продовжився захід врученням медалей учням гімназії, які вибороли їх у різних видах змагань всеукраїнського, обласного та місцевого значення.

Олімпійський урок на цьому не завершився, ще багато цікавого дітям демонстрували тренери спортивної школи «Колос» та вчителі гімназії. Тож день був насиченим та приємним для всіх присутніх.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь