Михайло-Коцюбинська територіальна громада
Чернігівська область, Чернігівський район

«Міжрегіональний форум розвитку підприємництва – запорука успіху громади!»: день другий.

Дата: 10.10.2019 14:04
Кількість переглядів: 1267

Фото без опису         Перший день форуму був переважно теоретичним та ознайомчим. Обговорювалися питання плюсів та мінусів ведення бізнесу в громаді і можливості вирішення  різних питань та ситуацій, які виникають у підприємців. Спікери форуму в доступній формі доносили свій досвід та ідеї впровадження в життя нових можливостей. На другий день  організатори форуму знайомили учасників  вже з реальними практиками підприємництва у Михайло-Коцюбинській громаді, що складалися з трьох локацій. 


      Перша локація розташована в Андріївському старостинському окрузі  - реабілітаційний центр «Vital». Власник Олександр Глинський, поділився досвідом в сфері надання приватних  медичних послуг. Підводних каменів звичайно багато, та все ж, це дуже цікавий та мало представлений в Україні вид діяльності. Зацікавив такий досвід гостей та партнерів нашої громади, представників міста Славутича. 


      Друга локація, теж в селі  Андріївка  – це садиба зеленого туризму «Андріївські озера». Господар садиби Сергій Карпачов  ознайомив учасників  Міжрегіонального форуму зі своїм затишним готелем. Потім продемонстрував свою майстерню, в якій він виготовляє багато цікавих речей із дерева та не тільки. Майже все, що є на території садиби, господар створив у цій майстерні. Зелений туризм тільки розвивається на території  України. Тому запитань до господаря було чимало. 


      Третя локація знаходиться в центральній садибі громади смт. Михайло-Коцюбинському . Власник Микола Могильний провів екскурсію на підприємстві, що спеціалізується на виготовлені меблів. Спочатку учасники форуму побачили, де оброблюється деревина, яка стає основою для майбутніх меблів. Потім відвідали цех з розкрою тканин та дільницю, на якій відбувається пошив, обтяжка меблів.

 
      Отже форум завершився в піднесеному настрої, та як зазначили в.о голови Михайло-Коцюбинської селищної ради Ніна Ворох та Директор АРР в Чернігівській області Сергій Хоботня  - «Перший Міжрегіональний форум розвитку підприємництва – запорука успіху громади!» пройшов дуже продуктивно і  вже чекаємо наступного  року, щоб з інноваційними  ідеями  організувати новий форум і продовжити розвиток бізнесу в ОТГ. 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь