A A A K K K
для людей із порушенням зору
Михайло-Коцюбинська територіальна громада
Чернігівська область, Чернігівський район

ПРЕС-АНОНС Михайло-Коцюбинська об’єднана територіальна громада Дні популяризації економічного розвитку «Розвиток підприємництва – запорука успіху громади!»

Дата: 03.10.2019 13:55
Кількість переглядів: 1503

8-9 жовтня 2019 року відбудуться Дні популяризації економічного розвитку в Михайло-Коцюбинській об’єднаній територіальній громаді на виконання Грантового проекту Європейського Союзу «План місцевого економічного розвитку: Славутич – драйвер росту відкритої та вільної економіки регіону» та Меморандуму про співпрацю між м.Славутич, Любецькою та Михайло-Коцюбинською об’єднаними громадами.

В рамках Днів популяризації економічного розвитку міжнародними та  українськими експертами буде презентовано європейську та національну політику у сфері економічного розвитку, обговорено стан розвитку підприємництва в громадах Чернігівської області, діяльність структур підтримки бізнесу та інвестиційні можливості Михайло-Коцюбинської об’єднаної громади тощо.

Також учасники заходу матимуть змогу поспілкуватись з місцевими підприємцями та ознайомитись з успішними практиками започаткування та розвитку аграрного та туристичного бізнесу в Михайло-Коцюбинській об’єднаній громаді.

 

Організатори: Михайло-Коцюбинська селищна рада об’єднаної територіальної громади Чернігівського району Чернігівської області, виконавчий комітет Славутицької міської ради та Агенція регіонального розвитку Чернігівської області.

 

   З детальною програмою заходів можна ознайомитися за наступним посиланням: МІЖРЕГІОНАЛЬНИЙ ФОРУМ РОЗВИТОК ПІДПРИЄМНИЦТВА - ЗАПОРУКА УСПІХУ ГРОМАДИ!»

 

 

Запрошуємо зацікавлених осіб до активної участі!

 

Команда з реалізації

грантового проекту ЄС

в м.Славутичі


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь